Relax en enjoy!
Cobus' playground!
Relax en enjoy!
Cobus' playground!
Swimming pool
Discover the mini weeks!
Camping & Glamping of the year!
Rheezerlodge DeLuxe
Rheezerlodge DeLuxe
Rheezerlodge DeLuxe
Rheezerlodge DeLuxe
Rheezerlodge DeLuxe
Availability and Price
 

Location

Netherlands, Province of Overijssel, Kampeerdorp de Zandstuve
 

Amenities

 1. gas cooker
 2. Separate toilet
 3. Central heating
 4. Shower
 5. Private bathroom
 6. Flat screen TV
 7. isolated
 1. Highchair
 2. fridge with freezer
 3. Coffee machine
 4. Lounge set
 5. Microwave
 6. picnic table
 7. space for a baby bed
 1. Crockery, cutlery and pans
 2. Adjustable garden chairs
 3. Stofzuiger
 4. Dishwasher
 5. washstand
 6. kettle
 

Description

The luxury version of the Rheezerlodge with nice extras and a huge veranda.

These luxury versions of the 'ordinary' Rheezer Lodges are located on the Berk field, and are placed in a playful way with height differences. The extras compared to the ordinary Rheezerlodge are: more spacious, a separate toilet, and a closed bedroom for more privacy.
8.6

21 reviews


 1. 10

  Het was stuuftastisch! Een heerlijk park, fantastische accommodatie, animatie is buitengewoon goed. De accommodatie was zeer schoon, netjes ingericht (van deze tijd) en heerlijk dat kinderen gewoon lekker voor de accommodatie kunnen spelen in de speeltuin (en wij als ouders goed zicht hebben op de speeltuin). De Zandstuve is echt een fantastisch park.

  June 2019 -

 2. 8.4

  Leuk verblijf! Mooi park, schone accommodatie.

  June 2019 -

 3. 8.4

  Leuk. Cobus herkenbaar voor kleintjes. Alles lekker makkelijk bereikbaar/bij de hand.

  June 2019 -

 4. 8.4

  Super mooie accommodatie, schoonpark, dreumes weken

  June 2019 -

 5. 9.3

  Het was een ontzettend leuke vakantie. Vooral Cobus de Uil heeft veel indruk gemaakt op onze kinderen. De omgeving heeft veel te bieden waardoor je verblijf meer te bieden heeft. Het recreatieteam doet enorm hun best en is super enthousiast! Het zwembad is ook een succes met de grote glijbaan die de tijdscore bijhoud. Wij verbleven in een luxe rheezerlodge, welke heel praktisch is ingericht. Het hele park is goed verzorgd en buitengewoon schoon. Nee complimenten aan de Zandstuve en wij komen zeker weer terug!

  June 2019 -

 6. 9

  We hebben een heerlijke vakantie gehad. Prachtig en schoon huisje, vriendelijk personeel en leuk animatieteam. Leuk de cd's! In de auto terug naar huis werden alle liedjes hard mee gezongen. Prettig dat de animatie gratis is.

  June 2019 -

 7. 8.1

  Animatie vonden wij super leuk! Ook al was het voor onze peuter soms net wat te lang. De accommodatie zag er verzorgd uit.

  June 2019 -

 8. 9

  We hebben een topweek gehad, de kinderen hebben zich goed vermaakt. Het knutselen en de overige animatie waren heel leuk. Wat een goed team! Zwemmen was ook weer een feestje voor de kinderen.

  June 2019 -

 9. 8.1

  Groen, veilig, overzichtelijk.

  June 2019 -

 10. 8.4

  Top! Huisje was super, animatie was leuk, zwembad was fantastisch!

  June 2019 -

 11. 8.7

  Het was geweldig. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt. De speeltuintjes op de veldjes zijn helemaal top. Zo kunnen de kinderen dicht bij je verblijf heerlijk bezig zijn.

  June 2019 -

 12. 8.7

  Voorpret voor de kids was al leuk. De accommodatie was ook prima. De camping is goed verzorgd. De kinderen vonden het zwembad super.

  May 2019 -

 13. 9.1

  Wij hebben een heerlijke, rustige vakantie gehad. Wat wij vooral héél leuk vonden was de animatie. Rust en tijd voor het kind. Alles kon en ze maakte er voor onze kindjes elke dag weer een feestje van.

  May 2019 -

 14. 8.5

  Wij hebben ontzettend genoten van ons verblijf. We vonden het park erg mooi. Lodges zijn netjes en geven meer sfeer dan enkel chalets. Daarnaast waren er ontzettend veel speeltoestellen e.d. Ondanks dat het rustig was was er wel een animatie duo aanwezig. Onze dochter vond dat ontzettend leuk. Er werd veel georganiseerd.

  May 2019 -

 15. 8.8

  Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, super fijn huisje en leuke speeltuintjes op de veldjes.

  May 2019 -

 16. 7.9

  Hele leuke vakantie gehad! Onze dochters vonden vooral de animatie heel erg leuk.

  April 2019 -

 17. 7.6

  Heel fijn!

  April 2019 -

 18. 8.1

  Fantastisch!

  April 2019 -

 19. 7.8

  Een heerlijke tijd, perfect afgestemd op de noden van ons gezin. Mooie accommodatie, nabijheid van speeltuintjes was super, mooi zwembad, vriendelijk personeel, leuk animatieprogramma. Onze verwachtingen zijn zelfs overtroffen. Bedankt voor de leuke vakantie!

  April 2019 -

 20. 9.2

  Buitengewoon

  April 2019 -

 21. 9

  Wij hadden een Rheezerlodge de luxe gehuurd in het Pinksterweekend. Wat een prachtige accommodatie en heerlijk dicht bij de centrale voorzieningen. De camping is echt 5 sterren waard: super animatie, mooi zwembad en de hele camping superschoon. De manager had nog speciaal voor ons een bbq-pakket weten te regelen, welke uitmuntend van kwaliteit was. Kortom een topvakantie. Dank jullie wel team van de Zandstuve. Ga zo door!

  May 2018 -