1. Huisdiervriendelijke kampeerplaatsen
  2. Maximaal 1 hond per kampeerplaats
  3. Dichtbij prachtige wandelgebieden

Go camping with your dog

Do you want to bring your dog on your family holiday? On certain camping grounds, we have allowed pets at Kampeerdorp de Zandstuve!

Who is the first one to greet you when you come home, while always happy to see you? It’s your dog! We allow pet dogs at Kampeerdorp de Zandstuve, so that he can enjoy a relaxing holiday together with his family.

Niet alleen de hond beleeft een heerlijke tijd, ook jij als hondenbezitter en je kinderen genieten van een vakantie op onze hondencamping. Zwemmen in het verwarmde buitenbad of het subtropische binnenbad, spelen in een van de 30 speeltuinen of het indoor speelparadijs, op stap gaan met het animatieteam en doldwaze avonturen beleven – kinderen zullen zich geen moment vervelen. Ook het moderne sanitair, uitgebreide horecavoorzieningen, een supermarkt, wasserette en deels gratis Wifi (rondom de centrale voorzieningen) dragen bij een aan een ontspannen en onbezorgde vakantie. Bij Kampeerdorp de Zandstuve is kamperen met de hond leuk voor het hele gezin.  

 
Boek deze huisdiervriendelijke camping

Huisdiervriendelijke kampeervelden

Pitch (pets welcome)
Pitch (pets welcome)
Pitch (pets welcome)
Pitch (pets welcome)

8 amperes of currentcai connectionOwn water tapView of a play equipment for childrenwater drainageWifi (against payment)
From
€104
3 nights for 2 people
Pitch with private bathroom
Pitch with private bathroom
Pitch with private bathroom
Pitch with private bathroom
Pitch with private bathroom
Pitch with private bathroom
Pitch with private bathroom
8

8 amperes of currentcai connectionOwn water tapView of a play equipment for childrenwater drainageShower
From
€139
3 nights for 2 people

Hondencamping in Nederland

Niets is leuker dan samen met de hond vakantie vieren op een hondencamping in Nederland. Ook jouw hond geniet van zo’n uitje naar een nieuwe bestemming. Daarom is jouw huisdier op ons huisdiervriendelijke vakantiepark in Overijssel op bepaalde kampeervelden welkom! Honden dienen wel altijd aangelijnd te zijn en uitlaten op de camping zelf is uiteraard niet toegestaan. Voor eventuele ongelukjes hangen op diverse plaatsen hondenzakjes dispensers. Tegenover de camping bevindt zich een groot bos (de Rheezerbelten) waar de hond uitgelaten kan worden. 

Kampeerdorp de Zandstuve ligt in het bijzonder mooie Vechtdal. Dit is de uitgesproken plek om lange wandelingen en fietstochten te maken met de hond. Er liggen vele kilometers aan uitgestippelde routes doorheen de regio. Onderweg kom je langs mooie bossen, uitgestrekte landerijen, oude boerderijen en langs de meanderende Vecht. Je kunt online opzoeken waar de speciale hondenloosloopgebieden in Overijssel liggen. Wissel wandeling in de natuur af met een bezoek aan een kasteel of ga eens kijken bij de boer. Gooi een hengel uit of maak een boottocht over de Vecht. Er liggen ook tal van leuke dorpen en steden, musea en attracties in de omgeving die een leuk dagje uit garanderen. Onze camping in Overijssel is perfect gelegen voor een leuke vakantie met je huisdier. 

 
Boek deze hondencamping in Nederland
 

Omgeving

Ontdek het mooie Vechtdal!