Autumn
Relax en enjoy!
Autumn
Relax en enjoy!
Cobus' playground!
Swimming pool
Discover the mini weeks!
Experience Autumn!
Relax & Enjoy!
Experience a different adventure every day!
Cobus' Playground
Enjoy the indoor playground, called Cobus' castle!
Swimming pool
Campsite with heated indoor & outdoor swimming pool!
Discover the mini weeks!
Our animation team is present the entire season!

Vechtdallodge for 6 people

 1. Search & Book
 2. Vechtdallodge for 6 people
Vechtdallodge for 6 people
Vechtdallodge for 6 people
Vechtdallodge for 6 people
Vechtdallodge for 6 people
Vechtdallodge for 6 people
Vechtdallodge for 6 people
Vechtdallodge for 6 people
Vechtdallodge for 6 people
Availability and Price
 

Location

 

Amenities

 1. gas cooker
 2. Separate toilet
 3. bedstead for children
 4. Central heating
 5. Shower
 6. Private bathroom
 7. Flat screen TV
 1. isolated
 2. Highchair
 3. fridge with freezer
 4. Coffee machine
 5. Lounge set
 6. Microwave
 1. picnic table
 2. Crockery, cutlery and pans
 3. Stofzuiger
 4. Dishwasher
 5. washstand
 6. kettle
 

Description

By far our most popular accommodation!

The Vechtdal Lodge is a unique and comfortable accommodation that has central heating, a complete kitchen, a bathroom, and a separate toilet. The box-bed for children makes the Vechtdal lodge extra special!
8.6

99 reviews


 1. 8.3

  Top!

  October 2019 -

 2. 8.2

  Prachtig. Een nette accommodatie en een geweldig park, waar ook nu nog van alles te beleven was, ondanks de tijd van het jaar. Het zwembvad viel erg in de smaak bij de kids en ook de speelhal.

  October 2019 -

 3. 8.3

  We zijn erg fan van de animatie die goed aangepast is op de benodigde structuur van dreumessen en peuters.

  September 2019 -

 4. 9.1

  De gastvrijheid en de animatie was geweldig. Onze kleine meid van 2 heeft alleen maar genoten. Het is nu echt afkicken om thuis te zijn.🤗 De receptie was ondanks de dreumesweken ook gewoon goed geopend. Tevens hebben we heerijk gegeten bij het restaurant en de pizzaria. Helemaal super! Het was wel even op de klok kijken tot hoelaat de supermarkt open was, maar heel begrijpelijk met minder gasten. Een supergroot compliment willen we geven aan Bella!!!!!! Ze heeft het echt fantastisch gedaan👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 Tot stuuf😘🙋🏼‍♀️

  September 2019 -

 5. 8.4

  Enorm leuk.

  September 2019 -

 6. 8.3

  Wij hebben het verblijf heel goed ervaren. Het was voor ons de eerste vakantie met 3en op een camping. Ons zoontje van bijna 2 jaar heeft het heel leuk. En hij vondt Cobus heel indrukwekkend, maar durfde hem wel een high five te geven.

  September 2019 -

 7. 8.1

  Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op de Zandstuve! Onze dochter van 3 heeft zich heer erg vermaakt in het speeltuintje voor onze lodge. Daarnaast heeft ze ontzettend genoten van het dansen met Bella, Cobus en Blizz. Kortom erg geslaagd! Ook van het zwembad hebben wij genoten en wat een heerlijke pizza's!

  September 2019 -

 8. 8.3

  Heel leuk! De sfeer is prettig, het huisje knus en gezellig en de faciliteiten zijn ideaal!

  September 2019 -

 9. 9.4

  We hebben hele leuke dagen gehad. Lekker gezwommen in het zwembad, ons dochtertje Lieke heeft genoten. Ze is nog te klein voor de andere faciliteiten dus we komen nog een keer terug!

  September 2019 -

 10. 8.7

  We hebben het erg naar ons zin gehad, het is zo leuk opgezet voor de kinderen. Het zwembad is echt top!!

  September 2019 -

 11. 7.9

  Zwembad, speeltuintje recht in t zicht vanaf de accomodatie, animatie, eetgelegenheden.

  September 2019 -

 12. 9.1

  Wat een superleuk park is dit!! Wat hebben we genoten van kobus, berk en bella! We hadden een prachtige 6 persoons vechtlodge En het eten was er heerlijk We komen graag nog een keer terug!

  September 2019 -

 13. 7.9

  Wederom hebben we ons zeer goed vermaakt. Onze dochter heeft een super vakantie gehad. Bedankt voor de goede zorgen.

  September 2019 -

 14. 8.9

  Ons verblijf is ons zeer goed bevallen, onze zoon (2,5 jr) heeft het stuversleuk gehad en dat is het belangrijkst. Hij vond Cobus, Bella en het Cobuskasteel het leukst. Wij hebben de accomodatie, de speeltuinen en faciliteiten als zeer goed ervaren. Het zag er netjes uit. De dreumesweken zijn zeker een aanrader gezien zijn leeftijd. Tot volgend jaar

  September 2019 -

 15. 8.1

  Heel goed!!

  September 2019 -

 16. 8.4

  Animatie super en accommodatie ook.

  September 2019 -

 17. 8.6

  Animatie Zwembad Verschillende speeltuinen

  September 2019 -

 18. 8.1

  De accomodaties op de velden met speeltoestel, het animatie programma en het fantastische speelkasteel!

  September 2019 -

 19. 8.9

  Wij vinden het bijzonder leuk dat de verschillende veldjes overzichtelijk en op elkaar afgestemd zijn met overal speeltoestellen. Daarnaast een extra compliment voor het schoonmaak team en de technici. Het zag er overal spik en span uit. Helemaal super!

  August 2019 -

 20. 9.4

  1e Keer 'glamping' kamperen, wat was het geweldig! Super verblijf, mooi veld, echt relaxen. Zoontje vond de animatie erg gaaf en wat is er veel te doen! Het zwembad was ook heel leuk. Wij hebben een stuvers leuke vakantie gehad mede dankzij jullie!!

  August 2019 -

 21. 8.3

  Super leuke vakantie

  August 2019 -

 22. 8.9

  Leuk zwembad, goed onderhouden tenten/huisjes, goede keuze in eetgelegenheden.

  August 2019 -

 23. 7.9

  Wij hebben ons verblijf als ontspannend en plezierig ervaren. Mijn dochter van 11 vond de chilzz helemaal geweldig en onze zoon van 7 de crazy Coen.

  August 2019 -

 24. 8.3

  Super accommodatie! Vriendelijk personeel. Alles mooi schoon. Goede animatie! Mooie misical

  August 2019 -

 25. 9.1

  Leuke animatie, mooi en schoon centrum, leuk zwembad, goed verzorgde accommodatie, leuke omgeving, vriendelijk personeel, lekker eten en lekker ijs.

  August 2019 -

 26. 9

  De accomodatie was echt top, naar verwachting. Wij vonden het personeel heel erg vriendelijk. Zij deden echt wel dat stapje extra. We vonden de horeca erg lekker en geweldig dat online bestellen. Wij vonden de uitcheck balie ook erg prettig. Superleuk voor de kids dat we werden uitgezwaaid. Bedankt, we hebben genoten!

  August 2019 -

 27. 9

  Geweldig.

  August 2019 -

 28. 8.8

  Super leuk! Veel te doen voor beide kinderen(1 en 3) animatieteam was geweldig, de kids hebben echt genoten, ook het verdere personeel was heel aardig en vriendelijk Het park is heel schoon en zeer netjes en heel leuk dat op elk veld een speeltoestel staat, zo hebben de kinderen ook snel contact met andere kinderen

  June 2019 -

 29. 8.6

  We hebben het heerlijk gehad, zowel wij als onze 3 kinderen!

  August 2019 -

 30. 8.8

  De Vechtdallodge was mooi! Van alle gemakken voorzien en heel schoon. Fijne plek om te verblijven. Onze dochter van 2 jaar heeft zich goed vermaakt in de binnenspeeltuin en het zwembad.

  August 2019 -

 31. 9.3

  We hebben genoten van ons weekje op de Zandstuve. Het was de eerste keer en het is ons goed bevallen. Onze zoon wilde niet meer naar huis.

  August 2019 -

 32. 8.6

  Leuk veld en mooi weer. Ideaal voor kinderen

  August 2019 -

 33. 8.6

  Het animatie team! Het team van vorig jaar was er niet meer, maar de meeste deden het erg goed! Fijne leuke camping! 👌🏻

  August 2019 -

 34. 9.3

  het was erg leuk

  August 2019 -

 35. 8.7

  We vonden de vechtdallodge erg mooi, de kids hebben ook heerlijk geslapen in de bedstee :-) Jullie camping is in 1 woord GEWELDIG, hoop te doen. We verveelden ons geen moment.

  August 2019 -

 36. 8.9

  Wij hebben twee weken volop genoten in ons verblijf. Het echte camping gevoel doordat je in een rondje op een veld staat, de ontvangst in de lodge, als allereerste wat opviel, alles zo ontzettend schoon, echt de complimenten! aangezien wij zelf ook van heel schoon en netjes zijn, is dit voor ons belangrijk. Eens een keer niet eerst met een doek overal bij langs te moeten, is super en dan begint de vakantie gelijk. Het animatieteam, het speelkasteel, het zwembad, allemaal dingen waarbij zowel kinderen als ouders heel veel plezier aan hebben beleefd. De verschillende mogelijkheden op de camping qua eetgelegenheden maar ook de fijne wasserette met inschrijfmap, echt ideaal. het enige puntje wat wij hebben is eigenlijk de afscheiding in de badkamer van de lodgde van kabine naar de gewone vloer. Het water stroomt letterlijk de gewone vloer op. Wij hebben zelf altijd een handdoek neergelegd maar die was dan ook echt helemaal nat na een douchebeurt. Voor het behoud van de badkamer in de Lodge, zou een praktische afscheiding voor het water beter zijn denken wij. Verder is onze vakantie zo goed bevallen in alle opzichten, dat wij de optie die geboekt is voor volgend jaar, binnenkort gaan omzetten naar definitief.

  August 2019 -

 37. 8.4

  Entertainment Zwembad Musical

  August 2019 -

 38. 8

  Goede animatie!

  August 2019 -

 39. 8.4

  De animatie was erg leuk. Prettige indeling op de veldjes en mooie veranda.

  August 2019 -

 40. 8.1

  Alles was schoon en netjes. Zowel het huisje als de andere faciliteiten. Animatie voor tieners Speeltuintje voor de deur

  July 2019 -

 41. 8.9

  De sfeer op de camping is super. Heerlijk om met het gezin op een veldje te staan waar de kinderen lekker kunnen spelen. We zaten in vechtdallodge 6 personen. Schoon en netjes onderhouden. De animatie en organisatie is werkelijk fantastisch! Van knutselen tot disco en geweldige musicals. Ook de service in het winkeltje is top. Elk moment vd dag vers brood/stokbrood beschikbaar. Het zwembad is ook super, mooie glijbanen en genoeg diversiteit voor kleine kids. Wel bij de entree hele vieze vloer waar de helft van de mensen de schoenen/slippers netjes uitdoet zoals gevraagd wordt.. andere helft vd mensen loopt gewoon door waardoor zand en viezigheid mee het zwembad in komen. Zonde! Advies om evt een soort voeten-spoelbad aan te leggen. Info folder bij aankomst stonden leuke uitjes in.

  July 2019 -

 42. 8.3

  Prima, we hebben erg genoten. Animatie was erg leuk.

  July 2019 -

 43. 8.3

  Prima verbijf. Net en schoon huisje. Wel ontzettend heet in het huisje. Geen gebruik gemaakt van de 'upgrade' voor een airco omdat we het te duur vonden. Ik begreep van andere bezoekers dat hun airco weinig effect had bij deze hitte.

  July 2019 -

 44. 8.3

  De kinderen hebben het ontzettend naar hun zin gehad! Dus papa en mama ook. Het is een mooi opgezet park met een heel uitgebreidt animatie programma. Onze zoon van 6 ervaarde echter wel dat hij er regelmatig net buiten viel.

  July 2019 -

 45. 8.3

  Het was heel leuk in het algemeen

  July 2019 -

 46. 8.4

  Zeer prettig en lekker relaxed! Onze kinderen hebben we (bijna) niet naar om hoeven kijken, zij hebben zich heerlijk vermaakt!

  July 2019 -

 47. 8

  De kinderen hebben genoten. We zaten in een vechtdallodge voor 6. De camping is ruim opgezet qua verblijfplaatsen. Ideaal om lekker te spelen.

  July 2019 -

 48. 9.3

  We hebben een hele leuke vakantie gehad. Mooie accommodatie en leuke animatie. Faciliteiten zoals restaurants, indoorspeeltuin, zwembad voldeden aan onze verwachtingen.

  July 2019 -

 49. 8.3

  Goed. We hebben een fijne vakantie gehad. Dat de huisjes in een kring rondom een speeltuin stonden vonden wij als ouders heel prettig. De kinderen hebben veel vriendjes gemaakt en je maakt als ouders ook sneller contact met anderen. De kinderen hebben genoten van de musicals en het zwembad. Kinderanimatie is super bij de zandstuve!

  July 2019 -

 50. 8.4

  Prima! Het was weer erg leuk, vorig jaar ook geweest en weer goed bevallen.

  July 2019 -

 51. 8.3

  De indeling vd veldjes is leuk. Zwembad en binnenspeeltuin zijn fijne faciliteiten. Animatie is leuk. Receptie zeer vriendelijk en behulpzaam.

  July 2019 -

 52. 8.3

  Leuk animatie team. Mooie accommodatie

  July 2019 -

 53. 8.3

  Erg leuk!

  July 2019 -

 54. 8.4

  Het huisje was in zeer goede staat en schoon! Het is leuk dat er de hele dag activiteiten zijn voor de kinderen.

  July 2019 -

 55. 8.7

  Heel gezellig. Mooie accommodatie. Leuk opgezet met speeltuintje op het veld. En natuurlijk een heel goed enthousiast animatie team.

  July 2019 -

 56. 8.1

  De huisjes zijn erg mooi en leuke speelveldjes voor de kids bij de huisjes

  July 2019 -

 57. 9.1

  Gewoon alles 😁👍

  July 2019 -

 58. 8.3

  Het was super fijn. De kindjes hebben zo genoten en dus wij ook!

  July 2019 -

 59. 9

  Wij hebben een heerlijke vakantie gehad! We hebben genoten van een heel enthousiast animatie team, aardige medewerkers, fijne lodge en faciliteiten.

  June 2019 -

 60. 8.4

  We hebben een heel fijn verblijf gehad. Het zwembad, de speeltuin en animatie waren erg leuk

  July 2019 -

 61. 9.3

  Super verblijf gehad. Dreumesweek gouden greep! Doorslaggevende reden om bij jullie te boeken. Verder genoten van ruime veldje met speeltuin, lodge, mede-gasten met veel kinderen, team (incl. animatie), erg leuk zwembad, professionele communicatie en efficiënte in- en uitcheckprocedure.

  June 2019 -

 62. 7.9

  Indeling park, faciliteiten, vechtdallodges, zwembad, animatie.

  June 2019 -

 63. 8.9

  Zwembad! En Cobus en Bella :)

  June 2019 -

 64. 7.9

  De kinderen vonden het prachtig dus wij ook! Het veldje waar we op stonden was gezellig opgezet, speeltoestellen prima. Echt het kampeer-gevoel maar dan met ietwat luxe. Leuke animatie

  June 2019 -

 65. 7.3

  Huisje erg leuk

  June 2019 -

 66. 8.3

  Dit was onze eerste camping ervaring. Het huisje was prachtig. Het veldje was ook leuk, onze zoon heeft er heerlijk kunnen spelen. Animatie was goed geregeld! Heel professioneel. Dreumesprogramma was ook leuk samengesteld. We hebben een fijne vakantie gehad! Als er inderdaad aanpassingen zouden plaatsvinden vwb horeca, zwembad en het plein dan komen we nog een keer terug!

  June 2019 -

 67. 8.3

  Heel erg positief! Schone huisjes, mooi veld en leuke voorzieningen op het park. De kids werden de hele dag vermaakt! Fantastisch zelfs nu het geen hoogseizoen was.

  June 2019 -

 68. 10

  Heel leuk. Onze kinderen vonden het buiten zwembad heel leuk. En het theater! Vechtdallodge was ook super.

  June 2019 -

 69. 8.4

  Het zwembad, alle activiteiten en de musical

  June 2019 -

 70. 9.6

  In 1 woord. Geweldig!! De kids hebben het enorm naar hun zin gehad

  June 2019 -

 71. 8.4

  Wij hebben erg genoten van de animatie voor onze peuter en dreumes, zelfs nu in het laagseizoen. Daarnaast is Kobus speelkasteel heel fijn en uitdagend als het buiten net wat minder weer is. Het gehele kampeerdorp is zuiver en overzichtelijk. De vele verschillende speeltoestellen op elk veld vielen in de smaak!

  June 2019 -

 72. 8.7

  Animatie, cobus en het zwembad. Ook zijn de veldjes mooi kleinschalig en de accomodatie was prachtig. Ook de vele speeltuintjes vielen bij onze dochter goed in de smaak. We hebben genoten.

  June 2019 -

 73. 9.6

  We hebben ons stuversgoed vermaakt! Aan animatie geen gebrek, en de Vechtdallodge voor 6 is een heerlijke accomodatie

  June 2019 -

 74. 8.7

  Keurige camping Veel keus in accomodaties Snelle in en uit check Eten restaurant top !

  June 2019 -

 75. 9.3

  We hebben het onwijs naar onze onze had, de kinderen hebben zich heerlijk vermaakt en de animatie was top!

  June 2019 -

 76. 8.9

  De animatie is uitstekend. Goede voorzieningen voor de kinderen zoals het zwembad en het speelkasteel

  June 2019 -

 77. 10

  Het was een stuvers leuke mini vakantie tijdens Hemelvaart! Het weer zat natuurlijk erg mee, dus dat was al super. We kenden de camping al, (waren al 3 x eerder geweest) dus daarvan wisten we al dat die top was. Het was wel de eerste keer in de vechtdallodge (voorheen met de caravan op een kampeerplek) en wat is die accommodatie ons goed bevallen! Wat een heerlijke plek om in te verblijven. Alle luxe die je wilt, met de gezelligheid van kamperen. Echt fantastisch.

  June 2019 -

 78. 8.8

  Overzichtelijk park, vele faciliteiten, kinderen kunnen voor de tent/lodge spelen. Animatie is een mooi gevuld programma. Park is mooi onderhouden en schoon.

  June 2019 -

 79. 9

  We hebben wederom een fantastisch verblijf gehad. Mooi huisje (vechtdallodge). Onze kids hebben genoten. Wat hebben jullie toch een stuversleuk animatieteam!

  June 2019 -

 80. 8.7

  We hebben een goed verblijf gehad en het naar ons zin gehad. Mooie accommodatie, fijn zwembad, enthousiaste animatie en voor elke leeftijd.

  June 2019 -

 81. 9.3

  Wij vonden het super leuk. Het huisje was goed verzorgt, voldoende ruimte met z'n vieren. Het team van de animatie krijgt een dikke pluim. Onze zoon van bijna 4 heeft elke dag op en top genoten. Er waren niet veel kinderen omdat het het voorseizoen was maar dat maakte het animatieteam niets uit. Vol enthousiasme gingen ze aan de slag waardoor onze zoon een topvakantie heeft gehad.

  May 2019 -

 82. 8.8

  Heel leuk en verzorgt park hebben jullie! Leuk zwembad en een hele leuke animatie! Wat werken jullie met veel passie ongeacht hoeveel kinderen er waren!!!

  May 2019 -

 83. 9.1

  We hebben een heerlijk verblijf gehad en lekker veel buiten geweest. Onze zoon vond de speeltuintjes erg leuk.

  May 2019 -

 84. 8.7

  Ondanks dat het erg rustig was, was d e animatie super!! Heel enthousiast en 100% aandacht voor onze dochter, erg leuk. Ook het pleintje voor aan op de camping was erg gezellig.

  May 2019 -

 85. 9.1

  Het was onze tweede keer bij jullie, en wederom weer een groot succes 👍🏻👍🏻👌🏼 Alles is goed verzorgd van animatie tot lodge. Iedereen even vriendelijk echt dikke pluim.

  May 2019 -

 86. 9

  Wij hebben een geweldig weekend gehad. Het theater en animatie was perfect.

  May 2019 -

 87. 8.8

  Fantastische service en heerlijke huisjes. Dank Wouter en zijn Crew.

  May 2019 -

 88. 7.9

  We hebben ons erg goed vermaakt. Voor onze kids was het erg leuk en overzichtelijk om alleen te gaan spelen.

  May 2019 -

 89. 8.6

  De vechtdallodges was een prachtige accomodatie. Een gezellig zwembad en veel animatie met oog voor detail. We hebben genoten👍

  May 2019 -

 90. 8.9

  We hebben het heerlijk gehad! Geweldig annimatie-team, voor elke doelgroep dagelijks leuke activiteiten, we hebben de première van de musical bezocht en elke dag lekker gezwommen.

  May 2019 -

 91. 8.4

  Leuk, gezellig en kindvriendelijk park. Alles dichtbijgelegen.

  May 2019 -

 92. 8.7

  Huisje was erg mooi Leuke activiteiten Zwembad prima

  May 2019 -

 93. 8.6

  De kinderen vinden de camping geweldig, het theater, zwembad (glijbaan buiten). Wij vonden de luxe van een huisje fijn.

  April 2019 -

 94. 8.4

  Gezellig huisje, goede service we zijn maar kort geweest niet veel gedaan

  April 2019 -

 95. 8

  Leuke ruime opzet!

  April 2019 -

 96. 7.7

  Het was super. Naast dat het weer mooi was, is er genoeg te doen. Erg tevreden. Vooral het huisje was erg fijn.

  April 2019 -

 97. 7.7

  We hebben een heerlijk weekend gehad. Hebben echt genoten. Dit is onze 2e keer op jullie park, maar we komen graag nog een keer terug.

  April 2019 -

 98. 7.3

  Angenehm

  April 2019 -

 99. 10

  We hadden vechtdallodge voor 6 personen gehuurd. Alles is erg slim en handig ingedeeld. Keurig voor elkaar. En een erg mooi park met een geweldig zwembad. Alles was erg netjes ingericht.

  May 2018 -