Autumn
Relax en enjoy!
Autumn
Relax en enjoy!
Cobus' playground!
Swimming pool
Discover the mini weeks!
Experience Autumn!
Relax & Enjoy!
Experience a different adventure every day!
Cobus' Playground
Enjoy the indoor playground, called Cobus' castle!
Swimming pool
Campsite with heated indoor & outdoor swimming pool!
Discover the mini weeks!
Our animation team is present the entire season!

Caravan for 5 people

 1. Search & Book
 2. Caravan for 5 people
Caravan for 5 people
Caravan for 5 people
Caravan for 5 people
Caravan for 5 people
Caravan for 5 people
Caravan for 5 people
Caravan for 5 people
Caravan for 5 people
Availability and Price
 

Location

 

Amenities

 1. 2 bedrooms
 2. 8 amperes of current
 3. cai connection
 4. Own water tap
 5. View of a play equipment for children
 6. water drainage
 7. gas cooker
 1. Chemical toilet
 2. Flat screen TV
 3. gas heater
 4. isolated
 5. Highchair
 6. fridge with freezer
 1. Coffee machine
 2. Microwave
 3. Crockery, cutlery and pans
 4. Garden set
 5. kettle
 6. Wifi (against payment)
 

Description

Do you want to camp but do not have your own caravan? We have even set up the tent for you!

Are you going camping for the first time, but are you not sure whether or not a caravan suits you? Then we have the ideal solution: rent a luxurious touring caravan from us. Spend your vacation in a fully furnished touring caravan, and experience the real feeling of camping!
8.7

32 reviews


 1. 9.3

  De carvan was supet netjes en ruime voortent. Alle basis die nodig is was aanwezig. Het recreatieteam vonden we ook erg leuk. Heel fijn dat er zo buiten het seizoen nog zoveel te doen is. En ook het nieuwe toilet gebouw was erg fijn om te gebruiken.

  September 2019 -

 2. 7.7

  In het algemeen: goed. Leuk was: het zwembad, de speeltuinen en Kobus.

  September 2019 -

 3. 9.4

  Wij vonden veel dingen geweldig, de standplaats, het zwembad, de speeltuintjes,het animatieteam, het personeel waren bijzonder vriendelijk. Het toiletgebouw was super, allerlei mogelijkheden.

  August 2019 -

 4. 9.3

  Superschoon, netjes, veel activiteiten voor de kinderen, sanitair schoon en netjes top!!!

  August 2019 -

 5. 9

  Super leuk gehad omdat de kinderen zich volop hebben vermaakt ( ondanks de regen ) Alles super schoon ,zeer kind vriendelijk , Ruime kampeerplekken

  August 2019 -

 6. 8.4

  Leuke animatie voor de kinderen. Er is elke dag wat voor alle kinderen tm 12 jaar wat te doen.

  August 2019 -

 7. 10

  Wij hebben een ontzettende leuke midweek gehad! Kobus vond mij zoontje helemaal te gek.

  August 2019 -

 8. 7.6

  Speeltuin, zwembad, veldjes, goochelaar en theatershows, accommodatie.

  August 2019 -

 9. 8.4

  Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Wij vonden het leuk dat er zoveel te doen was voor de kinderen. Vooral de complimenten voor Buur. Wat is hij ontzettend lief voor de kinderen. Vooral leuk dat je hem.steeds tegenkomt. De ene keer op.dr skelter. Dan weer op het karretje. Was bij de andere " figuren" wat minder

  August 2019 -

 10. 8.6

  Medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam.

  August 2019 -

 11. 8.1

  Zwembad en speeltuintje op ons veld

  August 2019 -

 12. 8.8

  Onze 2e keer op de Zandstuve en weer een fantastische vakantie gehad. Alles zo goed georganiseerd, de mooie accomodatie (tourcaravan), het altijd superschone sanitair, alle uiterst vriendelijke personeel en bovenal: de geweldige animatie de hele vakantie door. Kinderen weer zo genoten maar ook wij hebben weer met bewondering gekeken naar de talentvolle musical cast en de altijd vrolijke gezichten vh animatieteam. Het programma zit precies goed in elkaar, veel afwisseling, niet te veel maar ook niet te weinig. Er wordt hard gewerkt. We vinden de grootte vd camping ook ideaal, niet te groot, dat behoudt de fijne sfeer. Complimenten aan de parkmanager!

  August 2019 -

 13. 8.5

  Zeer goed en gezellig gehad.

  August 2019 -

 14. 8.6

  Alles! Na twee jaar waarbij we wel wat kritiek en feedback hadden.. dit jaar alleen maar genoten.

  July 2019 -

 15. 9

  Super! Alles was top, mooie caravan en prachtige locatie. De kinderen hebben genoten, dus dat is het belangrijkst. Mooi sanitair en het zwembad vonden ze ook erg leuk. Het hele animatie programma is goed opgezet en erg leuk voor de kinderen. Bedankt :-)

  July 2019 -

 16. 8.4

  Het is een super leuke camping, vonden het alleen erg jammer dat we op de dag van aankomst pas na 15 uur gebruik mochten maken van de faciliteiten en bij vertrek na 10 uur niet meer

  July 2019 -

 17. 7.5

  Leuke camping maar te veel op kleinere kinderen gericht voor ons.

  July 2019 -

 18. 9

  In één woord STUUFTASTISCH!!! De tourcaravan was perfect, de animatie top, de opzet op het veld super. Aan werkelijk alles is gedacht, de kids zijn het middelpunt en dat is nu juist wat wij wilden! Vaak krijg je loze beloftes via reclame etc. Maar jullie hebben alles meer dan waar gemaakt!!

  July 2019 -

 19. 9.6

  Es war eine wunderschöne Zeit und für uns die erste Camping Erfahrung. Jetzt wissen wir, dass wir irgendwann mit unserem eigenen Wohnwagen wiederkommen werden.

  July 2019 -

 20. 8.7

  Fijn! Schoon en modern sanitairgebouw! Mooie speeltuintje. Overzichtelijke camping met een mooi zwembad.

  June 2019 -

 21. 8.5

  Vond het een geweldige ervaring. Veldje was prima. Misschien een idee om een soort treintje over het park te laten rijden?

  June 2019 -

 22. 8.3

  Relaxed, leuk team, mooi douchegebouw

  June 2019 -

 23. 9

  Ontzettend leuk! De kinderen hebben zich optimaal vermaakt! De kids waren helemaal weg van de trechterglijbaan.

  June 2019 -

 24. 8.3

  We hebben het verblijf zeer prettig en leuk ervaren. De caravan was tip top en zeer netjes. Ik heb nog nooit zo'n net en mooi sanitair gebouw gezien. Erg leuk dat er ondanks dat het geen vakantie meer was er toch nog volop animatie was voor onze kindjes. Ook zij hebben het super gehad! Erg veel speel voorzieningen overal. Supermarkt is wel erg aan de prijs, maar dat was wel te verwachten.

  May 2019 -

 25. 9.7

  Ja, het was erg leuk. Prima sanitair. De accommodatie was super ruim voor ons gezin met 3 kinderen. En de faciliteiten op de camping waren erg mooi. Kinderen hebben zich prima vermaakt in de binnenspeeltuin, in het zwembad en in het theater.

  May 2019 -

 26. 9

  Alles was leuk!!!

  May 2019 -

 27. 9.4

  Es war sehr schön

  April 2019 -

 28. 7.8

  We hebben het ontzettend naar onze zin gehad ondanks het koude weer.

  April 2019 -

 29. 9.5

  Ons verblijf was super leuk! Ook leuk dat onze oudste zoon 5jr zelf werd aangesproken door de receptioniste. Hij zei nog; ze praten hier ook met kindjes 😉 Het verblijf zelf was erg mooi, ondanks de nog wat frisse temperaturen in de avond hebben we enorm genoten van de rustige avond uurtjes. De technische dienst stond binnen no time op de stoep om de caravan deur te vervangen toen het slot niet goed werkte. 1 tip de gordijnen bij de voor tent waren zeer fijn, maar hierdoor was de tent niet Goed open te ritsen.

  April 2019 -

 30. 8

  Wir fanden unseren Aufenthalt sehr schön!

  April 2019 -

 31. 9.3

  Geweldige verblijf gehad met de familie ook de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt.

  April 2019 -

 32. 8

  Net terug van 11 dgn Zandstuve, en we hebben heimwee! Natuurlijk heel veel geluk gehad met het stralende weer maar echt een geweldige camping waar we enorm genoten hebben. We hadden een 5 persoons tourcaravan (met tent) boven verwachting groot en luxe. Het animatieteam bestaat uit professionele acteurs/zangers! Ongewoon voor een camping! Heel erg leuk. De musicals zijn voor jong en oud geweldig om te zien met alle karakters Cobus, Buur, Berk, Bliz, Bella (niet te vergeten gekke Ans en Frans) die terug komen bij alle acticiteiten. Bewondering voor alle geduldige en lieve (jonge) medewerkers vh animatieteam, het ontbrak de kids aan niks. We zaten vlakbij een nieuw sanitair gebouw met 3 persoons familie douches en een gemeenschappelijke doucheruimte die dienst deed als een soort wasstraat ?? heel handig. Schoonmaak top! Respect voor de hardwerkende dames met deze temperaturen. De Zandstuve:dikke vette aanrader! Misschien tot vlgd jaar! De accommodatie was mooi schoon en voldoende plaats voor je auto en fietsen. Onze 2 meiden 6 en 10 jaar hebben het geweldig naar hun zin gehad met Kobus en het animatie team. Voor de oudste was er Chilz activiteiten van alles voor de 10 tieners. Ook het veldje was erg leuk en gezellig. In de omgeving zit Harderberg leuke stad om naar toe te fietsen. Maar eigenlijk hoef je niet van de camping af.

  August 2018 -