Kampeerdorp de Zandstuve

Verandachalet | 6 personen

Availability and Price
 

Location

Netherlands, Province of Overijssel, Rheeze
 

Amenities

General

 1. 3 bedrooms
 2. Central heating
 3. isolated
 4. Highchair
 5. Stofzuiger
 6. WiFi

Living area

 1. Flat screen TV

Kitchen

 1. gas cooker
 2. fridge with freezer
 3. Coffee machine
 4. Microwave
 5. Crockery, cutlery and pans
 6. Dishwasher
 7. kettle

Bedroom

 1. Bed linen (fitted sheet, bottom sheet and pillowcase)
 2. space for a baby bed

Bathroom

 1. Separate toilet
 2. Shower
 3. Private bathroom
 4. washstand

Outdoors

 1. Lounge set
 2. picnic table
 

Description

You will find these colorful chalets on our most popular field!🌞

The Verandachalet immediately catches the eye because of its cozy appearance! The accommodation offers all the comforts of home and gives the real glamping feeling! The property is within walking distance of facilities such as the swimming pool, restaurants and Cobus' play castle. In short: Relax & Enjoy!

🛋️Sitting area & kitchen
In the Verandachalet you will also find plenty of seating areas inside, so the sitting area is a nice place to watch TV together and at the kitchen table space to play a game or of course to eat. The kitchen is located on the left of the accommodation and is fully equipped, such as a refrigerator with freezer, dishwasher, microwave (no combi), coffee maker (filter coffee) and kettle. Cooking utensils are standard such as cutlery and glasses. As well as a high chair. Is the weather not quite favorable during your sleepover at Campsite de Zandstuve? Also on colder days it is great to stay in the insulated Veranda chalet due to the central heating.

💤Bedrooms
The Veranda chalet has three bedrooms. The first bedroom has two single beds, the slatted base of which can be removed to place a camp bed. The second bedroom has a 2-person box-spring bed. The third bedroom has a bunk bed. The lower bed can be folded up here to make room for a camping cot. In addition, you will find a closet in all bedrooms to store clothes! Bed linen (consisting of a fitted sheet, bottom sheet and pillowcase) is available as standard for the number of people over 2 years of age.

🚿Bathroom
The bathroom is fully equipped with a shower with separate shower head and sink. The toilet is also located here.

☀️ Outdoor living
Is the sun shining or is there a summer shower? The covered porch provides an ideal place to relax. Here is a lovely lounge sofa and handy picnic table where you can sit with the whole family.

ℹ️ Other information
The facilities indicated on our website (such as restaurants, supermarket, swimming pool and indoor playground) are open daily during the camping season, we also offer a daily entertainment program. Pets are not allowed in the Veranda chalet, it is not allowed to bring your own camping equipment such as a tent or caravan and it is not allowed to smoke.

📍Location
The Veranda chalets are located on the cozy Buurveld at places 15, 16, 20 to 23. All places have a good view of the playground for children up to 6 years. On the same field are some Family Chalets and the Boslodge DeLuxe.

51 reviews


 1. 9.7

  We vonden het park fantastisch en geweldige faciliteiten. Fijne speeltuintjes, speelkasteel was super (en schoon) en dat geldt ook voor het zwembad (zowel binnen als buiten). Dat we alleen van het park af zijn geweest om boodschappen te doen zegt genoeg. Heel fijn huisje op een fijne plek. Glutenvrij is fantastisch geregeld!!!

  September 2022 - M.

 2. 9.5

  Wij vonden het super! Huisje was prima en leuk ingericht met speeltuintje erbij en het programma en animatie was uitstekend!

  September 2022 - S.

 3. 8.8

  We hebben een ontzettend fijne vakantie gehad samen met onze 2 kinderen van 7 en 5. De service van tevoren viel meteen al op en was erg prettig. Zowel telefonisch als via de app werd ik ontzettend goed geholpen met mijn vragen. Ik merkte hierbij een oprechte vriendelijkheid op. Er werd heel vanzelfsprekend geantwoord op al mijn vragen, waardoor ik het gevoel had dat ik echt voor alles terecht kon. Voor onze dochter met autisme wilde ik graag het animatieprogramma op papier uitprinten, zelf lukte me dat niet. Toen ik de vraag stelde werd er meteen in mogelijkheden gedacht en het zou zelfs klaarliggen bij aankomst. De eerste dag wilde ik het ophalen, maar voordat het zover was, werd het al langs gebracht. Wat een service! En weer met een vanzelfsprekende glimlach. Toen ik die avond toch nog even de stofzuiger door het huisje wilden halen (met name de vloer had iets schoner gemogen, niets van gezegd want zo'n groot probleem was het niet), bleek de stofzuiger stuk. Binnen een half uur stond de medewerker van de technische dienst al op de stoep en die avond kregen we nog een nieuwe. Ook hierbij werd weer gevraagd wanneer het ONS uitkwam. De klant is koning, en dat is te merken. Toen we aankwamen op het park, schrok ik allereerst eerlijk gezegd. Het was voor ons de eerste keer op een grotere camping met animatie e.d., maar eenmaal op het veldje (Buur 22), was het heerlijk rustig en gezellig. Zo fijn om dichtbij de faciliteiten te zijn, maar wel met een campinggevoel. Wat erg prettig was, was dat de activiteiten en ook het zwembad heel goed afgestemd zijn op de verschillende leeftijdsgroepen. Complimenten voor het animatieteam. Activiteiten waren afwisselend en goed georganiseerd. Duidelijk is dat het professionals zijn, niet alleen qua zang of dans, maar zeker ook goed afgestemd op de behoefte van elk kind en zonder oordeel (het ene kind vindt het spannend, de ander is vrijer en dat is allemaal goed). Mooi om te zien hoe het team er samen een geolied geheel van maakt (moet er een kind naar de wc, staat niemand voor de nooduitgang, het voorlezen van de tekst, nog even op de foto samen enz).

  August 2022 - B.

 4. 8.6

  Wij hebben een stuuvers leuke tijd gehad. Omdat onze kinderen zich op en top hebben vermaakt. Het speelveldje op het veld zelf, maakte dat binnen no time onze kids vriendjes hadden gemaakt. Ook durfde ik het aan dat mijn zoon (6)alleen over de camping en naar voren liep. Onze andere zoon is 3 geworden op de camping en kreeg bezoek van Cobus, super leuk zeg! Het zwembad was leuk, zowel binnen als buiten. Een leuk baby badje waar ons dochtertje van 11 maanden al zelf in kon zitten! Al met al voor herhaling vatbaar! Het welkomheten en tot ziens zeggen vond ik ook echt een leuke toevoeging!

  August 2022 - v.

 5. 8.9

  Zeer, zeer positief. Geweldige vakantie gehad. Het zwembad en speelkasteel was het grootste succes.

  August 2022 - d.

 6. 9

  We hebben het als prachtig ervaren! De kids genoten, en dan genieten wij ook!

  August 2022 - L.

 7. 9.2

  Heel erg leuk, voor de 3e keer bij jullie geweest! Ook heel fijn elk speeltoestel op de veldjes. Het zwembad blijft favoriet bij de kinderen.

  July 2022 - B.

 8. 10

  Heel fijn. Alles was erg schoon en wordt goed onderhouden. Zwembad, Stuufplein, speelhal, speelveldje eigenlijk alles vonden wij leuk.

  July 2022 - v.

 9. 10

  Super ervaring! Schoonpark, erg netjes. Leuk welkom en afscheid voor de kids. Mooie ligging en huisje (veranda chalet) en tja, als de kinderen genieten, geniet je als ouders het meest. Heel Clichè maar het klopt wel 😅

  July 2022 - O.

 10. 9.9

  Wij hebben het heerlijk gehad! We vonden het speeltoestel met het zand vlakbij onze chalet helemaal top. Lekker dat onze dochter ook in de schaduw kon spelen daar met alle zandspeeltjes. Het binnen en buitenzwembad was ook super. Door het mooie weer wat we voornamelijk hadden hebben wij niet binnengespeeld in het kasteel van Cobus..

  June 2022 - V.

 11. 9.3

  Dit was de eerste keer dat wij de Zandstuve bezochten en het was in 1 woord geweldig. We hebben de complimenten al eerder bij de front desk verteld en nu nogmaals. Het was voor ons, en zeker voor ouders met jonge kinderen in het algemeen, ontzettend fijn om ontzorgd te worden. Dat begon al bij de e-mails over wat mee te nemen, de kentekenherkenning van de auto, het bakje met vuilniszak, afwasborsteltje en overig in het huisje, de mogelijkheid om campingbedjes en kinderstoelen te huren en dat we ons eten voor de eerste avond al konden bestellen. Ook de activiteiten voor de kinderen, het knutselen, de muziek en het zwembad was ontzettend fijn. Het zit hem in de kleine dingen, de vraag beantwoorden voor hij wordt gesteld. (zoals de 50 cent retour bij de zwembadkluisjes). Ook de e-mail over de check in en de check out vonden wij heel prettig. En natuurlijk het welkom en tot ziens door de medewerker van Zandstuve. Wij konden eindelijk echt ontspannen samen met de kinderen. En na een jaar met 2 ziekenhuisopnames van beide kinderen waren we daar ook meer dan aan toe. Ons huisje beviel ook goed, met een prachtig speeltuintje voor de deur wat qua leeftijd perfect aansloot. We zijn zo positief verrast door deze ontspannen vakantie dat we op de laatste dag een boeking hebben gemaakt voor volgend jaar, ook weer in juni en ook weer in hetzelfde huisje Buur 22 :) We hebben er nu al zin in!

  June 2022 - D.

 12. 8.9

  We hebben ons verblijf als zeer prettig en als een echte vakantie ervaren. Dit komt zeker mede door de perfecte ligging van ons huisje op dat moment, recht tegenover speelgelegenheid waar onze dochter zich uitstekend vermaakt heeft.

  June 2022 - V.

 13. 8.8

  Positief, veel activiteiten voor de kinderen mooie omgeving

  May 2022 - P.

 14. 8.7

  Super leuk . Mooie nette camping . Onze jongste van 6 moest huilen toen we weer naar huis gingen . Vondt het te leuk

  May 2022 - V.

 15. 8.6

  We hebbeb het weer fantastisch gehad, ondanks dat onze meisjes niet helemaal fit waren. Het animatieprogramma is natuurlijk top of the line, dat is voor ons de reden geweest om bij jullie terug te komen (we waren er afgelopen najaar ook al). Cobus leeft voort bij ons thuis. Fijn dat jullie ook op youtube te vinden zijn. Verder hebben jullie ook echt een leuk aangelegd park en goede faciliteiten.

  April 2022 - O.