+31 (0)523 26 20 27  info@zandstuve.nl
Search & BookCampsiteAccommodationsFacilitiesRecreationPackagesContact

Verandachalet | 6 personen

 1. Search & Book
 2. Verandachalet
Availability and Price
 

Location

Netherlands, Province of Overijssel, Rheeze
 

Amenities

General

 1. 3 bedrooms
 2. Central heating
 3. isolated
 4. Highchair
 5. Stofzuiger
 6. Wifi (against payment)

Living area

 1. Flat screen TV

Kitchen

 1. gas cooker
 2. fridge with freezer
 3. Coffee machine
 4. Microwave
 5. Crockery, cutlery and pans
 6. Dishwasher
 7. kettle

Bedroom

 1. space for a baby bed

Bathroom

 1. Separate toilet
 2. Shower
 3. Private bathroom
 4. washstand

Outdoors

 1. Lounge set
 2. picnic table
 

Description

You will find these colorful chalets on our most popular field!

The attractive lodges in warm colors look cozy with their pointed roofs and beautiful verandas. You will find a complete bathroom, a kitchen with dishwasher, central heating, a stylish living room, and three bedrooms in the chalet.

83 reviews


 1. 8.9

  Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Het huisje was prachtig, heel fijn dat overal een speeltoestel staat en zand is. Het animatieteam en programma was ook echt geweldig: de kinderen zijn er nog steeds vol van!

  July 2021 - R.

 2. 9

  De veldjes waar we aan zaten, de kids hebben de hele dag gespeeld. De binnenspeeltuin en zwembad was ook te gek!

  July 2021 - A.

 3. 8.9

  Het was weer een mooie week. Wel hadden we het idee dat we in accommodatie gedegradeerd waren. We hebben nu 2 keer de stuuflodge bella gehad en 1 keer de rheezerlodge. Dan is de verandachalet wel een mindere accommodatie. Het animatie team was weer goed. De meiden vonden de activiteiten waar ze aan mee hebben gedaan leuk.

  July 2021 - H.

 4. 9.9

  Alles was goed geregeld! Fijn dat de sleutel klaar lag in het huisje. Schoon en praktisch huisje. Animatie was erg leuk.

  July 2021 - L.

 5. 10

  Wat een FANTASTISCHE week hebben wij gehad. We zijn weer helemaal opgeladen. Ons huisje zag er super netjes uit. Echt voor herhaling vatbaar. We hebben heerlijk gegeten in jullie restaurants en de annimatie was echt TOP! Ik kan niet anders zeggem dan dat dit een zee geslaagde vakantie was!!!!

  July 2021 - S.

 6. 9.3

  Wij hebben een fijne vakantie gehad. Cobus was de nummer 1 van de Kids.

  June 2021 - H.

 7. 9

  Wij hebben enorm genoten van een geweldige vakantie in de Veranda chalet. Alles was aanwezig en zeer kindvriendelijk. Een veilig speeltoestel vlak voor ons huisje met vele kindjes van ong dezelfde leeftijd, dat gaf de ouders wat rust en daardoor ook een goede vakantie hadden. In één woord stuvers goed!

  June 2021 - C.

 8. 8.4

  Onze eerste camping ervaring en waren direct razend enthousiast. Leuke speelplaats voor de deur waar onze kleine man zich uren kon vermaken. Ook de verandachalet viel in de smaak. Pluim naar de technische dienst die na 5 minuten al bij ons voor de deur stond om de mierenoverlast op te lossen. Kwam later nog vragen hoe het er voor stond.

  June 2021 - P.

 9. 8.7

  Het was een stuversleuk verblijf. We hebben voor de vierde keer genoten van jullie camping. Het is heerlijk dat er zoveel ruimte is voor de accomodatie om te spelen met een super leuk speeltuintje in het midden. De oudste twee kinderen hebben genoten van de animatie en iedere avond het theater!

  May 2021 - G.

 10. 8.6

  Het leuke aan onze vakantie is dat de kinderen zich ondanks de regen goed geamuseerd hebben, we hebben gewoon vreselijk pech gehad met het weer. De activiteiten die georganiseerd werden hebben ze ook van genoten

  May 2021 - D.

 11. 9.5

  In deze roerige tijden hebben wij een leuk verblijf gehad!!! Even niet denken aan COVID!!! De kids vonden het leuk om elke dag te zwemmen in jullie buiten bad

  May 2021 - v.

 12. 10

  Super overzichtelijk park met genoeg activiteiten voor de kinderen. We hebben genoten

  May 2021 - K.

 13. 8.3

  Wij hebben het verblijf als zeer prettig ervaren. De speeltoestellen op elk terrein. Het feit dat de kinderen vrij uit en veilig kunnen spelen. De skelters Het knutselen Theater optocht en voorstelling. Zwemmen en de glijbaan

  May 2021 - R.

 14. 9.1

  Wij hebben een prettig verblijf gehad en ondanks dat door Covid-situatie nauwelijks iets open was, hebben we optimaal genoten. Prima, schone accommodatie, lekker rustig en veel speeltoestellen voor ons dochtertje van 15 maanden om te ontdekken. Ook de animatie was leuk en ons dochtertje was op slag verliefd op Cobus. Het liefste wilde ze hem aaien en kusjes geven ;-)

  April 2021 - R.

 15. 8.6

  Ondanks de beperkingen door de Corona pandemie was het een leuke week. Ik denk wel dat zonder die pandemie er meer vrijheid voor de kinderen zou zijn. Nu moest je voor alles inschrijven en kon je niet spontaan naar een activiteit gaan of b.v. gaan zwemmen.

  October 2020 - B.

 16. 10

  Goed schoon huisje

  October 2020 - R.

 17. 10

  Super, accommodatie zag er goed uit. Net als alle faciliteiten. Ook was alles schoon. In het restaurant heerlijk eten. Vriendelijk personeel.

  October 2020 - O.

 18. 8.4

  Het park wad echt super mooi. De huisjes waren netjes verzorgd en schoon. De opzet van het park overzichtelijk en het leukste was jullie programma voor de kleintjes. Onze dochter heeft genoten van de speelvoorzieningen.

  October 2020 - G.

 19. 8.5

  Mooi park, leuke binnenspeeltuin, leuk zwembad en leuke animatie

  October 2020 - E.

 20. 8.4

  Animatie, zwembad, park, speelkasteel

  September 2020 - E.

 21. 9.3

  Het mega enthousiaste en altijd vriendelijke team!

  September 2020 - v.

 22. 8.3

  Wij hebben genoten van de rust, de ruimte, groen en de schone voorzieningen.

  September 2020 - Dennis O.

 23. 8

  Heel erg leuk! We hebben genoten van de faciliteiten en ik vind het een ontzettende pre dat het animatieteam nog zo actief is buiten de schoolvakanties.

  September 2020 - v.

 24. 7.7

  We hebben een perfecte vakantie ervaren. Het was enorm fijn dat onze accommodatie direct aan een speeltoestel stond. Onze zoon van 2 heeft zich er goed vermaakt. Animatie was erg leuk en afgestemd op de dreumes weken.

  September 2020 - A.

 25. 9.9

  Mooie vooruitstrevende camping. Leuk zwembad en op ieder veldje een speeltoestel, top!

  September 2020 - Kelly K.

 26. 9.3

  Veel te doen voor kinderen. Zowel binnen als buiten. Fijn zo'n speeltoestel voor het huisje.

  September 2020 - M.

 27. 9.8

  Het was ontzettend leuk. De kinderen hebben genoten van het animatie team, zwembad, speeltuin en het speelkasteel. Helaas moesten we dag eerder naar huis ivm privé omstandigheden

  September 2020 - Thalita R.

 28. 8

  Wat vonden het Stuversleuk! De kids vinden het zwembad met de glijbanen erg leuk, en hebben ook genoten van de binnenspeeltuin & het animatie programma.

  August 2020 - M.

 29. 8.3

  We hebben een erg leuke week gehad. Vooral het zwembad, de binnenspeeltuin en buiten alle speeltuinen vielen in de smaak bij onze dochter. Erg fijn om vanuit ons chalet altijd zicht te hebben op het speeltuintje.

  September 2020 - Inge L.

 30. 8

  Hartstikke leuk, ons eerste verblijf. Erg fijn om voor het huisje een speeltuintje te hebben! Genoeg vermaak voor de dreumessen deze week.

  September 2020 - K.

 31. 9.8

  We hebben een heerlijk weekje gehad. De kinderen hebben zich, ondanks het iets mindere weer, goed vermaakt! Het speelkasteel viel goed in de smaak bij onze 2 jarige zoon. En het speeltoestel pal voor ons huisje was ook een groot succes! Leuke en passende activiteiten voor jonge kinderen. Top!

  August 2020 - v.

 32. 8.8

  Leuk! Voor ons de 2e keer maar in een andere accommodatie. Het zwembad en speelpaleis was weer favoriet.

  August 2020 - v.

 33. 8.6

  De aninatie. Mooie nette camping. Super vriendelijk iedereen.

  August 2020 - H.

 34. 9.7

  We hebben echt een hele leuke vakantie gehad, genoeg te doen voor verschillende leeftijden. Super leuk zwembad, ook heel fijn dat er in overleg met de receptie langer/vaker op een dag gezwommen kon worden. De horeca gelegenheid was ook echt goed, niet de kleffe campinghap, maar echt goed eten! De pizza’s waren hier favoriet!

  August 2020 - P.

 35. 8.8

  Alles wat georganiseerd werd voor de kinderen was fantastisch !

  August 2020 - Fake B.

 36. 9.3

  Wat hebben we genoten met de kids. Voor het eerst naar een camping. Verandachalet nr 15 was super, heerlijk op een veldje met speeltuintje. Kids heerlijk spelen en papa en mama heerlijk een drankje drinken.

  July 2020 - B.

 37. 9.6

  We hebben een heerlijke week gehad! Alles was leuk. De kids vonden het zwembad, het theater, Buur, Cobus, Berk, Bella en Blizz erg leuk!

  August 2020 - Hilke V.

 38. 8.7

  Spelen op het veld met alle andere kinderen, uit eten in de restaurants en het animatie team!

  August 2020 - V.

 39. 8.4

  We hebben een geweldige tijd gehad!!!! Het zwembad was erg leuk! En dat er overal veldjes waren zo heb je altijd contact met iedereen!

  August 2020 - Anick T.

 40. 8.9

  Kinderen vonden animatie leuk. Huisje was ook mooi.

  August 2020 - Niels K.

 41. 7.6

  Het was voor ons de eerste keer op jullie camping. Het was een mooie ervaring!

  August 2020 - Dennis H.

 42. 8.9

  De Zandstuve is een hele gezellige familiaire camping. Wij verbleven in Buur 20 en waren zeer te spreken over de accomodatie daar. Overal leuke speelplaatsen waar onze dochter zich heel goed kon vermaken. De binnenspeelplaats en zwembad was tevens heel leuk voor de kids, veel afwisseling maakte het voor onze dochter super leuk.

  August 2020 - Kees K.

 43. 8.3

  Wij hebben een ontzettend leuke vakantie gehad. Genoeg animatie voor de kinderen en ook als ouders hebben wij “ genoten” van de bootcamp, zwemmen, foodtruck festival.

  July 2020 - A.M.L. L.

 44. 8.8

  Super! Accommodatie was goed. Wij vonden de animatie leuk, het foodtruckfestival en dat alle accommodaties aan een veldje liggen.

  July 2020 - Inge O.

 45. 8.9

  Was zeker een mooie tijd.. we hebben 10 dagen genoten. Leuke camping voor kinderen.

  July 2020 - J.J. B.

 46. 8.9

  Opzet van het veldje. Gezellig, maar wel voldoende privacy en de mogelijkheid om de kinderen goed in de gaten te kunnen houden.

  July 2020 - K.

 47. 8.5

  We hebben een hele leuke week gehad. Onze oudste zoon van 7 vond de animatie erg leuk en wilde met veel dingen meedoen. Reserveren via de app werkte goed.

  July 2020 - Robbie L.

 48. 8.3

  Het was een stuversfijn verblijf. Het was een mooi huisje. Erg leuk dat er een speeltuintje op het veldje aanwezig is! Vooral de speeltuin op het grote veld van de water gorgels bij het sportveld was erg favoriet! Animatie was ook erg leuk! De jongens hebben erg genoten! Vooral de theater voorstellingen waren erg leuk!

  July 2020 - W.

 49. 7.5

  Hartstikke mooie camping. Chalet zag er netjes uit en voor de kinderen genoeg te doen. Zeker voor herhaling vatbaar.

  July 2020 - M.

 50. 8.6

  Was een heerlijke week vonden het huisje (buuf 16)er leuk en het was super schoon 👍verder was alles goed geregeld een min puntje supermarkt op de camping erg duur maar verder was het perfect 👍

  June 2020 - V.

 51. 8.1

  Fantastisch! Onze dichter van 3 heeft de week van haar leven gehad. Daardoor wij ook! De veldjes zijn gezellig ingericht waardoor er veel contact is tussen de kinderen en ouders. Het animatie programma sloot goed aan op haar, qua tijden (ivm middagslaapje) en interesse. Doordat alles zo goed geregeld was hebben wij als ouders ook heel goed onze rust kunnen pakken. Super fijn! We zijn veel mooie herinneringen rijker en keren zeker nog eens terug.

  July 2020 - Susanne P.

 52. 8.1

  We hebben een hele leuke vakantie gehad. Goede service, aardig personeel. Eten bestellen via de app ging makkelijk en snel. De kinderpizza was lekker (en een beetje te vet). Leuk veldje met kinderen van dezelfde leeftijd. Gezellig dat Cobus elke dag langs komt. Goed animatieprogramma.

  June 2020 - Marloes B.

 53. 9.1

  Wij vonden het erg leuk, de kinderen hebben veelvuldig deelgenomen aan de animatie activiteiten en we hebben vaak gebruik gemaakt van het zwembad. “Ons” veldje was leuk ingericht met speeltoestel en zandbak voor de deur.

  June 2020 - Martijn C.

 54. 7.7

  Erg knus park, leuke pleintjes met speeltuinen. Geen speeltuin hetzelfde. Goed vriendelijke, behulpzaam personeel.

  June 2020 - Jesper d.

 55. 8.3

  We hebben onwijs genoten, mooi veld waar we stonden en een leuke camping, alles goed geregeld kwa animatie en faciliteiten

  June 2020 - Debby H.

 56. 7.7

  Het was erg leuk. Onze dochter zat na een paar stappen al bij een zandbak met glijbaan, dus dat was ideaal, ook met in de gaten houden.

  June 2020 - N. S.

 57. 9.2

  Super leuk huisje, ideaal met het speeltuintje voor de deur! Mooi zwembad en leuk animatieteam!

  June 2020 - D.

 58. 7.9

  Jazeker, we hebben erg genoten. Waar we erg blij mee waren is dat ons verblijf schoon en netjes eruit zag.

  May 2020 - Vanessa K.

 59. 7.9

  Prima camping met leuke faciliteiten voor de kinderen. Vooral het zwembad en binnenspeeltuin waren favoriet. Ook het strandje op 2,5 km was genieten. Camping ziet er verzorgd uit en heeft op ieder veld speeltoestellen, dat is een plus.

  June 2020 - b.

 60. 7.6

  Mooi huisje, schoon en opgeruimd. Veldjes zijn netjes en plezierig ivm speelgedeelte. Leuke activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden.

  June 2020 - R.

 61. 8.9

  Wij hebben enorm genoten. Met uitzondering van het zwembad was er niks te vernemen van de genomen maatregelen. En ook voor het zwembad was het goed geregeld!

  May 2020 - O.

 62. 8.2

  We hebben enorm genoten! Onze kinderen vonden de animatie erg leuk. Het zwembad is toegankelijk voor alle leeftijden!

  October 2019 - Roy S.

 63. 9.1

  Als eine schöne, erholsame und familienintensive Zeit. Begleitet von ganz viel Freundlichkeit.

  October 2019 - Doris K.

 64. 8.3

  Het animatieteam was echt super! Fijn dat er veel speelplekken zijn. En het zwembad.

  October 2019 - Miranda W.

 65. 8.4

  Alles is heel netjes verzocht, onze dochter van 8 heeft zich super vermaakt!

  October 2019 - Michael L.

 66. 8.6

  Erg fijn. Veel activiteiten aanbod

  September 2019 - Danny S.

 67. 8.6

  Wat erg leuk

  October 2019 - Linda K.

 68. 8.8

  Contact met cobus Goede service Leuk zwembad Speel kasteel

  September 2019 - Marielle S.

 69. 8.6

  Het was heerlijk. Zwembad is leuk, speelkasteel is leuk, overal speeltuintjes op de camping. Show van Cobus is leuk voor de kinderen.

  September 2019 - Sofie M.

 70. 8.7

  We hebben een leuke week gehad. We vonden het leuk dat er een aantal keer iemand van het animatie kwam om onze kinderen stuufhoi te komen zeggen. Ook het speel kasteel was leuk. Tevens vonden wij het erg leuk hoe de veldjes waren. Op elk veldje stond een speeltoestel met daar om heen de huisjes. Hierdoor kun je die kinderen altijd in de gaten houden.

  September 2019 - L. G.

 71. 9.3

  Mooi schoon verblijf met alle benodigdheden aanwezig. Leuk zwembad voor de kleintjes en animatie was super! Onze peuter heeft zich heerlijk vermaakt tijdens de dreumesweken!

  September 2019 - Larissa K.

 72. 8.7

  Keurige accomodatie, het zwembad en het indoor speelkasteel.

  September 2019 - Gert v.

 73. 7.7

  Het was een erg leuk verblijf. Vooral het grote bed vond onze dochter leuk en onze zoon vond het brandweer bed (hoogslaper) erg leuk

  September 2019 - Saskia M.

 74. 9.6

  We zijn al vaker bij jullie geweest en nu dus voor de 2e keer, zegt genoeg hè. De kinderen vinden het stuversleuk bij jullie. Helaas moesten we de vakantie eerder afbreken omdat beide kinderen ziek werden,dus dat was minder.

  August 2019 - Kees v.

 75. 8.3

  Alles netjes .eten in pizzeria goed

  August 2019 - arnold v.

 76. 8.7

  Super ! De camping was heel leuk verdeeld , overal was voor de kids een speeltoestel. Het aller leukst was de theater avonds. Helemaal geweldig, zijn ook elke avond geweest.De kids hebben daar ook heel erg van genoten.

  August 2019 - Mirna L.

 77. 8.4

  Het was erg leuk, De kids hebben zich heel goed vermaakt. Animatie team was top, er werden hele leuke dingen georganiseerd. Het veldje was ook leuk ingedeeld, iedereen had zicht op het speeltuintje.

  August 2019 - Wendy H.

 78. 8.3

  We hebben een hele leuke vakantie gehad. Het leukste vonden de kinderen het theater.

  August 2019 - L.

 79. 8.1

  Het verblijf aanzicht was prima. Rustig en een ruim plein. Overzichtelijk.

  August 2019 - Pascal S.

 80. 8.1

  Het was een leuke ervaring op de glamping. Leuke huisjes! Erg leuk ook dat de kids een speelweide met speeltuintje voor de deur hadden zo konden wij heerlijk genieten vanaf de veranda.

  August 2019 - Maureen C.

 81. 8.9

  Onze kinderen hebben erg genoten van jullie animatie, monkeytown en zwembad. Ook de knusse veldjes zijn erg leuk voor ze. Als onze kinderen genieten doen wij dat ook!

  August 2019 - Milou B.

 82. 9

  Wat wij hier als eerste van onze kinderen horen is het het zwembad!! Dus bij deze verder hebben wij erg genoten van de vele speeltuintjes en heb ik lekker rond gereden met een skelter met de kinderen achterop. Het huisje (verandachalet) is ons ook erg goed bevallen . De kinderen wilden meteen weer terug en begonnen spontaan te huilen toen we bij onze eigen huis aan kwamen en het besef er was dat de vakantie nu dan toch echt voorbij was . Wie weet tot stuuf....

  August 2019 - Mark v.

 83. 8.6

  De accommodatie met speeltoestel voor de deur. Het zwembad en animatieteam.

  July 2019 - Susan B.