Relax en enjoy!
Cobus' playground!
Relax en enjoy!
Cobus' playground!
Swimming pool
Discover the mini weeks!
Camping & Glamping of the year!
Verandachalet
Verandachalet
Verandachalet
Verandachalet
Verandachalet
Availability and Price
 

Location

Netherlands, Province of Overijssel, Kampeerdorp de Zandstuve
 

Amenities

 1. gas cooker
 2. Separate toilet
 3. Central heating
 4. Shower
 5. Private bathroom
 6. flat screen TV
 7. Flat screen TV
 1. isolated
 2. Highchair
 3. fridge with freezer
 4. Coffee machine
 5. Lounge set
 6. Microwave
 7. picnic table
 1. space for a baby bed
 2. Crockery, cutlery and pans
 3. Stofzuiger
 4. Dishwasher
 5. washstand
 6. kettle
 

Description

You will find these colorful chalets on our most popular field!

The attractive lodges in warm colors look cozy with their pointed roofs and beautiful verandas. You will find a complete bathroom, a kitchen with dishwasher, central heating, a stylish living room, and three bedrooms in the chalet.
8.8

16 reviews


 1. 8.5

  Fantastisch verblijf. Mooi chalet, heerlijk gezwommen, alles goed schoon!

  June 2019 -

 2. 8.5

  De vriendelijkheid van het personeel. De animatie,het zwembad en het goede eten in de restaurants.

  June 2019 -

 3. 9

  Leuke vriendelijke ontvangst. Huisjes mooi fris en de goede verduisterende gordijnen en horren...Top, goed over nagedacht! Lekkere lounge hoekbank buiten en picknicktafel. Kinderen hebben zich goed vermaakt op het veld, bij de binnen speeltuin en het zwembad. De kleintjes vonden de voorstelling en cobus leuk. Andere veldjes lagen er mooi bij...veel ruimte viel ons op. En het park ligt in een mooie omgeving.

  June 2019 -

 4. 10

  Het was fantastisch wat een mooi park en dan zo dicht in de buurt. wij komen van Twente een uurtje rijden. We waren maar een weekendje maar erg leuk. We waren er met kinderen en kleinkinderen voor een feestje(40 jaar getrouwd, Oma's verjaardag en vaderdag.De familie heeft zich best vermaakt. Het zwembad zo lekker dicht bij ons verblijf en de omgeving zo fantastisch schoon allemaal.

  June 2019 -

 5. 8.7

  Super leuk! Schoon, verzorgd en leuke animatie. Vleuk voor jong en oudere kinderen. Goede service!

  June 2019 -

 6. 8.8

  Helemaal top! Alles qua voorzieningen is in de buurt en de animatie is super.

  June 2019 -

 7. 8.5

  Erg leuke camping, met mooie accomodaties rondom leuke speeltuintjes, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Fijn dat de auto bij het huisje kon staan. Leuk binnen en buitenzwembad, ook voor kleine kinderen. Veel opbergruimte, zowel kastruimte in de slaapkamers, als in de keuken. Fijn dat 1 bed op kon klappen voor een camping bedje Relatief grote badkamer met douche

  June 2019 -

 8. 9.1

  Erg positief! De beleving voor kinderen is geweldig, het animatieteam, alles wat is georganiseerd, het zwembad, de huisjes, de sfeer. Het is een zeer aangenaam verblijf. Wij komen zeker terug.

  June 2019 -

 9. 8.8

  Super leuke speelvelden op ieder grasveld, mooi zwembad, leuke animatie.

  June 2019 -

 10. 9

  We hebben weer een heerlijke week gehad bij jullie. Alleen was het wel erg jammer dat het echt heel rustig was op de camping. Maar ondanks dat was het animatie team weer super. Onze dochter Lieze heeft er weer erg van genoten.

  May 2019 -

 11. 9.1

  Alles was top, geen opmerkingen

  May 2019 -

 12. 8.5

  Onze kinderen hebben het eeg fijn gevonden. Het concept met veranda en in t midden grasveld en speeltoestelletje werkte erg goed. Leuke vriendjes gemaakt en bijna continu buiten gespeeld.

  May 2019 -

 13. 9.4

  We vonden de zandstuve een erg leuke camping. Vooral de eerste dagen waren fijn, ook door het mooie weer. De laatste dagen was het weer slechter en ons veldje was op één ander gezin na, leeg. Dat was wat minder gezellig. Maar gelukkig heeft de zandstuve een mooi zwembad en een leuke binnenspeeltuin. Helaas is de binnenspeeltuin niet gericht op de allerkleinsten (onze jongste is 1). Een aparte ruimte voor dreumesjes zou helemaal top zijn ;-)

  April 2019 -

 14. 8

  Animatie, uitstraling en schone camping, ruime veldjes

  April 2019 -

 15. 8.4

  Zwembad, conus club, theater

  April 2019 -

 16. 9

  Echt een super camping! Accommodatie (Veranda Chalet) netjes en schoon. Plaats was ook top, wel zelf voorkeur aangegeven, op een veld met verschillende huuraccommodaties, speeltoestel in het midden. Animatie en knutselen was leuk. Zwembad was schoon en goed maar in het hoogseizoen aan de kleine kant. Een grote buitenspeeltuin ontbrak er volgens onze kinderen wel. De binnenspeeltuin is wel top. Uitstapjes gemaakt naar Plopsaland en Wildlands.

  October 2019 -