Autumn
Relax en enjoy!
Autumn
Relax en enjoy!
Cobus' playground!
Swimming pool
Discover the mini weeks!
Experience Autumn!
Relax & Enjoy!
Experience a different adventure every day!
Cobus' Playground
Enjoy the indoor playground, called Cobus' castle!
Swimming pool
Campsite with heated indoor & outdoor swimming pool!
Discover the mini weeks!
Our animation team is present the entire season!

Verandachalet

 1. Search & Book
 2. Verandachalet
Verandachalet
Verandachalet
Verandachalet
Verandachalet
Verandachalet
Verandachalet
Verandachalet
Verandachalet
Availability and Price
 

Location

 

Amenities

 1. gas cooker
 2. Separate toilet
 3. Central heating
 4. Shower
 5. Private bathroom
 6. flat screen TV
 7. Flat screen TV
 1. isolated
 2. Highchair
 3. fridge with freezer
 4. Coffee machine
 5. Lounge set
 6. Microwave
 7. picnic table
 1. space for a baby bed
 2. Crockery, cutlery and pans
 3. Stofzuiger
 4. Dishwasher
 5. washstand
 6. kettle
 

Description

You will find these colorful chalets on our most popular field!

The attractive lodges in warm colors look cozy with their pointed roofs and beautiful verandas. You will find a complete bathroom, a kitchen with dishwasher, central heating, a stylish living room, and three bedrooms in the chalet.
8.7

43 reviews


 1. 8.6

  Erg fijn. Veel activiteiten aanbod

  September 2019 -

 2. 8.6

  Wat erg leuk

  October 2019 -

 3. 8.8

  Contact met cobus Goede service Leuk zwembad Speel kasteel

  September 2019 -

 4. 8.6

  Het was heerlijk. Zwembad is leuk, speelkasteel is leuk, overal speeltuintjes op de camping. Show van Cobus is leuk voor de kinderen.

  September 2019 -

 5. 8.7

  We hebben een leuke week gehad. We vonden het leuk dat er een aantal keer iemand van het animatie kwam om onze kinderen stuufhoi te komen zeggen. Ook het speel kasteel was leuk. Tevens vonden wij het erg leuk hoe de veldjes waren. Op elk veldje stond een speeltoestel met daar om heen de huisjes. Hierdoor kun je die kinderen altijd in de gaten houden.

  September 2019 -

 6. 9.3

  Mooi schoon verblijf met alle benodigdheden aanwezig. Leuk zwembad voor de kleintjes en animatie was super! Onze peuter heeft zich heerlijk vermaakt tijdens de dreumesweken!

  September 2019 -

 7. 8.7

  Keurige accomodatie, het zwembad en het indoor speelkasteel.

  September 2019 -

 8. 7.7

  Het was een erg leuk verblijf. Vooral het grote bed vond onze dochter leuk en onze zoon vond het brandweer bed (hoogslaper) erg leuk

  September 2019 -

 9. 9.6

  We zijn al vaker bij jullie geweest en nu dus voor de 2e keer, zegt genoeg hè. De kinderen vinden het stuversleuk bij jullie. Helaas moesten we de vakantie eerder afbreken omdat beide kinderen ziek werden,dus dat was minder.

  August 2019 -

 10. 8.3

  Alles netjes .eten in pizzeria goed

  August 2019 -

 11. 8.7

  Super ! De camping was heel leuk verdeeld , overal was voor de kids een speeltoestel. Het aller leukst was de theater avonds. Helemaal geweldig, zijn ook elke avond geweest.De kids hebben daar ook heel erg van genoten.

  August 2019 -

 12. 8.4

  Het was erg leuk, De kids hebben zich heel goed vermaakt. Animatie team was top, er werden hele leuke dingen georganiseerd. Het veldje was ook leuk ingedeeld, iedereen had zicht op het speeltuintje.

  August 2019 -

 13. 8.3

  We hebben een hele leuke vakantie gehad. Het leukste vonden de kinderen het theater.

  August 2019 -

 14. 8.1

  Het verblijf aanzicht was prima. Rustig en een ruim plein. Overzichtelijk.

  August 2019 -

 15. 8.1

  Het was een leuke ervaring op de glamping. Leuke huisjes! Erg leuk ook dat de kids een speelweide met speeltuintje voor de deur hadden zo konden wij heerlijk genieten vanaf de veranda.

  August 2019 -

 16. 8.9

  Onze kinderen hebben erg genoten van jullie animatie, monkeytown en zwembad. Ook de knusse veldjes zijn erg leuk voor ze. Als onze kinderen genieten doen wij dat ook!

  August 2019 -

 17. 9

  Wat wij hier als eerste van onze kinderen horen is het het zwembad!! Dus bij deze verder hebben wij erg genoten van de vele speeltuintjes en heb ik lekker rond gereden met een skelter met de kinderen achterop. Het huisje (verandachalet) is ons ook erg goed bevallen . De kinderen wilden meteen weer terug en begonnen spontaan te huilen toen we bij onze eigen huis aan kwamen en het besef er was dat de vakantie nu dan toch echt voorbij was . Wie weet tot stuuf....

  August 2019 -

 18. 8.6

  De accommodatie met speeltoestel voor de deur. Het zwembad en animatieteam.

  July 2019 -

 19. 8.1

  De animatie was echt prima geregeld!!

  July 2019 -

 20. 9

  De kids vonden het animatie, het zwembad en het speelkasteel erg leuk! Ons huisje was zeer schoon en luxe ingericht.

  July 2019 -

 21. 8.1

  Wij hebben het heel erg leuk gehad. Onze dochter vond het dansen en zingen met het animatieteam geweldig. Dit is ook de reden dat we dit jaar weer terug zijn gekomen nadat ze het vorig jaar ook zo leuk heeft gehad.

  July 2019 -

 22. 8.9

  We zijn positief verrast door het uitgebreide animatie programma en de voorzieningen. Vooral het enthousiasme van het animatieteam maakte de shows tot een succes. Niet alleen de karakters, maar het hele team danst en doet vrolijk mee. Daarmee onderscheid de Zandstuve zich. Schone huisjes met een moderne stijl. Het Pizza restaurant was het grootste succes qua eten. Heerlijk!

  July 2019 -

 23. 7.8

  We hebben een fijne tijd gehad, voornamelijk doordat het speeltoestel in zicht stond en de kids de hele dag konden spelen. De veranda aan het huisje was erg fijn. Het huisje is aan de krappe kant, maar voorziet in alle behoefte.

  July 2019 -

 24. 8.6

  Fijn verblijf, schoon chalet, leuke animatie voor de kids.

  July 2019 -

 25. 9.1

  Wij hebben het geweldig gehad op jullie park, Wij vonden het zwembad top en de animatie was super voor leuk voor de kids

  June 2019 -

 26. 8.5

  Super! Ideale veldjes, leuk zwembad, leuke animatie, vriendelijk personeel!

  June 2019 -

 27. 8.2

  het was een erg leuk en gezellig park. We hebben genoten. Huisje zag er prima en modern uit. Bedden lagen lekker.

  June 2019 -

 28. 8.5

  Fantastisch verblijf. Mooi chalet, heerlijk gezwommen, alles goed schoon!

  June 2019 -

 29. 8.5

  De vriendelijkheid van het personeel. De animatie,het zwembad en het goede eten in de restaurants.

  June 2019 -

 30. 9

  Leuke vriendelijke ontvangst. Huisjes mooi fris en de goede verduisterende gordijnen en horren...Top, goed over nagedacht! Lekkere lounge hoekbank buiten en picknicktafel. Kinderen hebben zich goed vermaakt op het veld, bij de binnen speeltuin en het zwembad. De kleintjes vonden de voorstelling en cobus leuk. Andere veldjes lagen er mooi bij...veel ruimte viel ons op. En het park ligt in een mooie omgeving.

  June 2019 -

 31. 10

  Het was fantastisch wat een mooi park en dan zo dicht in de buurt. wij komen van Twente een uurtje rijden. We waren maar een weekendje maar erg leuk. We waren er met kinderen en kleinkinderen voor een feestje(40 jaar getrouwd, Oma's verjaardag en vaderdag.De familie heeft zich best vermaakt. Het zwembad zo lekker dicht bij ons verblijf en de omgeving zo fantastisch schoon allemaal.

  June 2019 -

 32. 8.7

  Super leuk! Schoon, verzorgd en leuke animatie. Vleuk voor jong en oudere kinderen. Goede service!

  June 2019 -

 33. 8.8

  Helemaal top! Alles qua voorzieningen is in de buurt en de animatie is super.

  June 2019 -

 34. 8.5

  Erg leuke camping, met mooie accomodaties rondom leuke speeltuintjes, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Fijn dat de auto bij het huisje kon staan. Leuk binnen en buitenzwembad, ook voor kleine kinderen. Veel opbergruimte, zowel kastruimte in de slaapkamers, als in de keuken. Fijn dat 1 bed op kon klappen voor een camping bedje Relatief grote badkamer met douche

  June 2019 -

 35. 9.1

  Erg positief! De beleving voor kinderen is geweldig, het animatieteam, alles wat is georganiseerd, het zwembad, de huisjes, de sfeer. Het is een zeer aangenaam verblijf. Wij komen zeker terug.

  June 2019 -

 36. 8.8

  Super leuke speelvelden op ieder grasveld, mooi zwembad, leuke animatie.

  June 2019 -

 37. 9

  We hebben weer een heerlijke week gehad bij jullie. Alleen was het wel erg jammer dat het echt heel rustig was op de camping. Maar ondanks dat was het animatie team weer super. Onze dochter Lieze heeft er weer erg van genoten.

  May 2019 -

 38. 9.1

  Alles was top, geen opmerkingen

  May 2019 -

 39. 8.5

  Onze kinderen hebben het eeg fijn gevonden. Het concept met veranda en in t midden grasveld en speeltoestelletje werkte erg goed. Leuke vriendjes gemaakt en bijna continu buiten gespeeld.

  May 2019 -

 40. 9.4

  We vonden de zandstuve een erg leuke camping. Vooral de eerste dagen waren fijn, ook door het mooie weer. De laatste dagen was het weer slechter en ons veldje was op één ander gezin na, leeg. Dat was wat minder gezellig. Maar gelukkig heeft de zandstuve een mooi zwembad en een leuke binnenspeeltuin. Helaas is de binnenspeeltuin niet gericht op de allerkleinsten (onze jongste is 1). Een aparte ruimte voor dreumesjes zou helemaal top zijn ;-)

  April 2019 -

 41. 8

  Animatie, uitstraling en schone camping, ruime veldjes

  April 2019 -

 42. 8.7

  Zwembad, conus club, theater

  April 2019 -

 43. 9

  Echt een super camping! Accommodatie (Veranda Chalet) netjes en schoon. Plaats was ook top, wel zelf voorkeur aangegeven, op een veld met verschillende huuraccommodaties, speeltoestel in het midden. Animatie en knutselen was leuk. Zwembad was schoon en goed maar in het hoogseizoen aan de kleine kant. Een grote buitenspeeltuin ontbrak er volgens onze kinderen wel. De binnenspeeltuin is wel top. Uitstapjes gemaakt naar Plopsaland en Wildlands.

  October 2019 -