Kampeerdorp de Zandstuve
Pinksterweekend

Pinksterweekend

Pinksterpret bij De Zandstuve

Vier een gezellig en feestelijk Pinksteren in Hardenberg bij Kampeerdorp De Zandstuve samen met het hele gezin! Ontdek uitstekende faciliteiten op ons park, de prachtige natuur in de omgeving én natuurlijk onze activiteiten. Geniet samen met het hele gezin van een uitgebreid ontbijt of heerlijke brunch in onze Brasserie, om daarna samen de mooie omgeving van het Vechtdal te ontdekken. En het mooiste van alles is, bij ons vermaken de kinderen zich met een vol en variërend animatieprogramma zodat de ouders ook kunnen relaxen! 

Reiservaringen van onze gasten ⤵

❛Het verblijf op de camping was erg fijn. Het privé sanitair was een ongekende luxe en de sfeer op de camping was erg gemoedelijk. De jongens hebben erg genoten van het zwembad en de speelmogelijkheden binnen en buiten.❜ 
E. verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair 
❛Heerlijk! We hadden een fijn huisje en hebben genoten van de animatie, het zwembad, het bos, de pizzeria en de vele speeltuintjes. Onze dochter van 3 had het super naar haar zin en wij dus ook!❜
S. verbleef in Verandachalet | 6 personen  

Onze faciliteiten:

  • Binnen- en buitenspeeltuinen
  • Brasserie & loungebar
  • Animatieprogramma tot 11 jaar
  • Subtropisch binnenzwembad
  • Skelter- en fietsverhuur
  • Musical & theater

Handige weetjes

★ Welke faciliteiten zijn er tijdens het Pinksterweekend?

Ons vakantiepark beschikt over een binnen- én buitenzwembad met spectaculaire glijbanen. De kinderen maken vriendjes bij het animatieteam of klimmen en klauteren bij Cobus Speelkasteel. En na een dag vol plezier kun je genieten van een heerlijk diner bij onze horecagelegenheden. 

★ Is het buitenzwembad geopend tijdens het pinksterweekend?

Absoluut! Het verwarmde buitenzwembad is altijd minimaal 25 graden. Dat betekent zelfs op de wat koudere dagen waterpret in het buitenzwembad. Aangrenzend aan het zwembad vind je een heerlijk terras waar je de lekkerste ijsjes kunt bestellen.