Ga erop uit met Pinksteren

Vier een gezellig en feestelijk Pinksterweekend weg bij Kampeerdorp De Zandstuve samen met het hele gezin! Geniet van de uitstekende faciliteiten op ons park, de prachtige natuur in de omgeving én natuurlijk van onze activiteiten. 

Pinksterweekend bij De Zandstuve

Een heerlijk ontbijt of een lekkere brunch, bij Kampeerdorp de Zandstuve in Hardenberg vier je Pinksteren in de mooie omgeving van het Vechtdal. Tijdens Pinksteren kun je tal van gezellige activiteiten ondernemen of juist lekker genieten van de rust in de omgeving. Bij ons vermaken de kinderen zich met een vol en varierend animatieprogramma! Voor elke leeftijd zijn er leuke en passende activiteiten.

In onze lodges en chalets geniet je van het comfort en de gezellige sfeer. 's Avonds heerlijk met z'n allen genieten van het samen zijn in onze rijk ingerichte accommodaties. Of gezellig kamperen met je gezin tijdens Pinksteren, want het weer leent zich er vanaf mei zeker voor! En wanneer het weer even niet meezit, dan biedt ons kampeerdorp genoeg binnenactiviteiten en gelegenheden om het mindere weer te omzeilen. Bekijk onze binnenspeeltuin, binnenzwembad of ons gezellige restaurant waar onze ervaren kok de lekkerste gerechten voor je bereid. 

✓ Pinksteren: 31 mei & 1 juni 2020

✓ Pinksterweekend: 29 mei t/m 2 juni 2020

Pinksteren bij De Zandstuve