Herfstvakantie in Nederland: buitengewoon genieten!

In de herfstvakantie ligt Kampeerdorp de Zandstuve er het kleurrijkst bij. Terwijl de herfstwind aantrekt en de zon vroeger ondergaat, geniet jij zelfs op regenachtige dagen van de vele overdekte activiteiten en voorzieningen zonder nat te worden. Onze accommodaties zijn tijdends de herfstvakantie lekker warm zodat je 's avonds knus in een chalet of lodge kunt genieten van een paar vrije dagen met het hele gezin.

Waar kun je beter van de herfstvakantie genieten dan op Stuufeiland?

Het is namelijk net zo gezellig, warm en knus als thuis, maar dan nog véél leuker. Want of het nu regent of waait, saai wordt het zeker niet! Ook in de herfst vliegt de dag voorbij. Kom naar de theatershows, zwemmen in het subtropische zwemparadijs of klimmen en klauteren in Cobus' Speelkasteel. Wil je fijn een herfstwandeling maken met het hele gezin? Ook dat kan in de prachtige omgeving; het Overijsselse Vechtdal. En als het echt kouder wordt, dan kruip je lekker met z'n allen bij de kachel in de lodge of chalet en speel je gezellig spelletjes. Eén ding is zeker; in die beddenstee kan je 's avonds heerlijk slapen...

Wat is er te doen in de herfstvakantie?

Het Stuufteam is er klaar voor en laat zich niet weerhouden door een beetje kou of regen. Er is dan ook een boordevol recreatieprogramma. Dus hop, pak je weekendtas en kom naar Rheeze met het hele gezin. Tot stuuf!