Kindercamping Nederland

Kampeerdorp de Zandstuve is een prachtig en kindvriendelijk vakantieparadijs in Nederland. Voor kinderen tot 12 jaar is er een uitgebreid animatieprogramma en ook de papa's en mama's worden zeker niet vergeten!

 

Kindercamping in Nederland

Kampeerdorp de Zandstuve is een echte kindercamping, gelegen in een prachtige landelijke omgeving. Je kan er heerlijk ontspannen maar vooral genieten samen met de kinderen. Voor de kinderen is er de Stuufclub waar elke dag wel iets te beleven valt!  De Zandstuve biedt je de mogelijkheid om te kamperen of één van onze prachtige accommodaties te huren. 

Kindvriendelijke camping

De camping is voor kinderen één groot eiland, genaamd het Stuufeiland met haar eigen bewoners. Op de camping is er voor kinderen tot 12 jaar een uitgebreid animatieprogramma met leuke activiteiten zoals lasergamen, hutten bouwen, musicals en een theaterklas!

Wil je gaan kamperen met een baby? Dan bieden wij vele faciliteiten die uitermate geschikt zijn om bij ons te komen kamperen met de kleine. In juni en september hebben we een speciaal programma voor dreumessen en peuters. Lees er hier alles over. Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar is er de Cobus Club waar de kinderen samen met onze mascotte Cobus een gezellige tijd beleven. 

Voor kinderen van 5 t/m 9 jaar zijn er sportieve activiteiten en worden ze flink uitgedaagd om zelf na te denken. Er zijn activiteiten als speurtochten, bosspelen, zeskamp, waterspelletjes, enzovoortNatuurlijk zijn er ook activiteiten waar het hele gezin uitgedaagd wordt, dus gaan papa’s en mama’s, opa’s en oma’s samen met de kinderen aan de slag. 

Voor de tieners hebben we een innovatief animatieprogramma met spectaculaire activiteiten zoals bootcamp, een escaperoom en een spooktocht! 

Een echte familiecamping 

In een prachtige bosrijke en landelijke omgeving kan er genoten worden van de natuur. Onze camping is gevestigd in Hardenberg. Naast de activiteiten op de camping zijn er in de omgeving van Hardenberg leuke activiteiten te doen. Zo zijn er verschillende pretparken, een natuurplas, dierentuinen of kun je de omgeving ontdekken op de fiets. Vanaf de camping ben je in vijf minuten in de stad Hardenberg. In de stad kan je even heerlijk winkelen of ontspannen op een terras langs de Vecht. Voor een actueel overzicht adviseren wij jullie de 'Vechtdal' app te downloaden. Dan ben je altijd op de hoogte van activiteiten in het Vechtdal.

Kamperen of glamping?

Samen met de kinderen heerlijk genieten? Op ons kampeerdorp zijn er ruime kampeerplaatsen waar je kunt verblijven met eigen tent, camper of caravan. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van onze accommodaties, zoals: chalets, De Waard tent of een prachtige lodge. We zijn niet voor niets tot 'Glamping én Camping van het jaar 2017 en 2018' uitgeroepen door KidsVakantiegids. Er is een zeer gevarieerd aanbod met alle luxe van thuis. Uiteraard zijn jullie ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Onze medewerkers adviseren jullie graag.

Daarom kindercamping de Zandstuve:

 • Keuze uit ruime kampeerplaatsen en meer dan 100 glamping-accommodaties
 • Boordevol recreatieprogramma, óók in het voor- en naseizoen
 • Professioneel entertainment en ieder jaar een nieuwe Stuufmusical
 • Verwarmd binnen- en buitenzwembad
 • Overdekt speelparadijs
 • Culinair genieten in diverse horecagelegenheden
 • Wifi (gratis rondom de centrale faciliteiten)
 • Gastenbeoordeling van 8.9 op Zoover
 • Winnaar Gouden Zoover Award als populairste camping van 2016
 • Winnaar Camping en Glamping van het jaar 2017 en 2018 bij de KidsVakantiegids
 • Titel ANWB Topcamping dankzij maximale score van vijf sterren
 • Jij geniet, wij doen de rest!

Tot Stuuf! 

 

Facilities

At Kampeerdorp de Zandstuve there are enough things to do thanks to the excellent facilities. Take a dive in the swimming paradise or rent a bike and explore the area!
 
 
 

Veelgestelde vragen over kindercamping de Zandstuve

😁 Wat is een leuke kindercamping in Nederland?

Kampeerdorp de Zandstuve is een superleuke kindercamping voorzien van vele faciliteiten. Kinderen beleven waterpret in ons subtropische binnenzwembad en buitenzwembad, mét spectaculaire glijbanen, of klimmen en klauteren urenlang in onze binnenspeeltuin. Met meer dan 30 andere speeltuintjes op onze camping is er altijd eentje dichtbij.

🤸‍♂ Welke camping in Nederland beschikt over een binnenspeeltuin?

Kindercamping de Zandstuve in Hardenberg is voorzien van een geheel eigen speelparadijs. Deze binnenspeeltuin, genaamd Cobus Speelkasteel is voor bezoekers van onze camping vrij toegankelijk. Terwijl de kinderen heerlijk kunnen klauteren, klimmen en glijden, kunnen ouders ontspannen toekijken vanuit de zithoek.

🤹 Wat is een leuke kindercamping in Nederland met animatie?

Kampeerdorp de Zandstuve in Overijssel heeft een animatieprogramma voor alle leeftijden. Niet alleen in het hoofdseizoen, maar ook in het voor- en naseizoen biedt de Zandstuve een uitgebreid animatieprogramma voor alle leeftijden. Het professionele animatieteam draait haar hand niet om voor een uitdagend spelletje!

🤽‍♂ Welke 5 sterren camping beschikt over een subtropisch zwembad?

Het subtropisch zwembad op Kampeerdorp de Zandstuve maakt het dé familiecamping bij uitstek! Naast het subtropische binnenzwembad, kent 5-sterren camping de Zandstuve ook een verwarmd buitenzwembad mét gloednieuwe glijbaan, een recreatiebad, een kinderbad en een peuterbad. Ons zwemparadijs staat garant voor urenlang zwemplezier voor zowel jong als oud!