Kampeerdorp de Zandstuve
Stuufhoi!
Stuufhoi!
Stuufhoi!
Kampeerdorp de Zandstuve
Stuufhoi!
Stuufhoi!
Stuufhoi!
Stuufhoi!
Stuufhoi!
Stuufhoi!
Stuufhoi!

Rheezerlodge | 6 personen

Availability and Price
 

Location

Netherlands, Province of Overijssel, Rheeze
 

Amenities

General

 1. Pets not allowed
 2. Central heating
 3. isolated
 4. WiFi
 5. ± 40 m2

Kitchen

 1. gas cooker
 2. fridge with freezer
 3. Coffee machine
 4. Nespresso Coffee machine
 5. Microwave
 6. Standard kitchen inventory
 7. Dishwasher
 8. kettle

Living area

 1. Flat screen TV (with Dutch and German channels)

Children's facilities

 1. High Chair
 2. Children's cutlery and tableware
 3. Space for 1 campingcot

Bedroom

 1. Bed linen (fitted sheet, duvet cover and pillowcase)
 2. 2 bedrooms

Bathroom

 1. Shower
 2. Private bathroom
 3. washstand

Outdoors

 1. Lounge set
 2. picnic table
 

Description

In this lodge you have the look and the outdoor life of a tent with the comfort of home.🌞

In our Rheezerlodge you will experience the real outdoors. From the spacious veranda you can enjoy a warm summer day or a lovely autumn sun while the children play in the playground. In short: Relax & Enjoy!

In the Rheezerlodge you will find a spacious living room with a cozy sitting area to watch your favorite TV programs together. A spacious kitchen table and a kitchen that is fully equipped with, among other things, a fridge with freezer compartment and handy dishwasher. The Rheezerlodge has two bedrooms. The first bedroom has a double box-spring bed. This room can be closed off from the living area with a curtain. The second bedroom houses 2 bunk beds. One of these lower beds can be folded up to make room for a campingbed. The slatted base of the other bed can be removed to make room for a second camp bed. Standard bed linen is available for the number of reserved persons from 2 years old. The modern bathroom has a shower with separate shower head and sink, the toilet is also located here. The spacious veranda offers space for a lovely lounge area with a large picnic bench next to it where you can easily enjoy the six of you.

ℹ️ Other information
The facilities indicated on our website (such as restaurants, supermarket, swimming pool and indoor playground) are open daily during the camping season, we also offer a daily entertainment program. Pets are not allowed in the Rheezerlodge, it is not allowed to bring your own camping equipment such as a tent or caravan and it is not allowed to smoke.

📍Location
The Rheezerlodges are located at Buur 4 & 5 and Bella 54 to 60. Both fields offer a view of a playground for children up to 6 years. Other accommodations on the Buur field are the Verandalodges and Vechtdallodges for 6. On the Bella field there are only Rheezerlodges.

74 reviews


 1. 9.4

  Dit was onze tweede keer en er gaat zeker een derde keer komen. Als antwoord op de vraag wat wij leuk vonden: 1| De accomodatie zag er heel leuk uit, top ingericht en goede kwaliteit. 2| Opzet van accomodaties top, in een rondje/ovaal met in het midden centraal een speeltoestel. 3| De hoeveelheid animatie die er wordt aangeboden en ook de kwaliteit ervan 4| Alle faciliteiten die worden aangeboden

  October 2022 - R.

 2. 9.1

  Perfect en weer goed verzorgd

  October 2022 - B.

 3. 9.6

  Super vriendelijk personeel, alles heel netjes, super leuke accommodatie, zeer uitgebreid aanbod aan speeltoestellen. Het was fantastisch!

  October 2022 - C.

 4. 9.1

  Het zwembad ( glijbanen) leuk voor zowel jong en oud. De activiteiten voor de kids waren leuk. Vol animatie schema en handig bij te houden met de app.

  September 2022 - v.

 5. 10

  De dreumes weken sloten perfect aan bij onze kids. Dansen met Cobus stond dan ook elke ochtend op de planning. Het zwembad is ook fantastisch want ze konden daar vrij spelen in het water en glijden.

  September 2022 - v.

 6. 9.8

  Wij hebben het verblijf als Stuuftastisch ervaren! Het was onze eerste vakantie op een vakantiepark/ camping dus van te voren hadden we wel wat spanningen. Echter was dit totaal niet nodig! Onze kleine van 22 maanden vond het heerlijk om zoveel speelruimte te hebben en met de activiteiten mee te doen. Elke ochtend direct naar buiten toe, rennen over het veld, lekker in het zand spelen en vollop actief bezig kunnen zijn over de dag heen.

  September 2022 - E.

 7. 10

  Dat we op een mooi klein veldje stonden

  September 2022 - W.

 8. 9.9

  Het was een heerlijke week! Vorig jaar zijn we ook een week geweest en dat beviel heel erg goed. Wat opvalt is jullie allround uitmuntende service : van animatie tot aan receptie, iedereen is vriendelijk en het lijkt een enorm fijn team! Problemen of technische problemen werden snel en goed opgelost.

  September 2022 - M.

 9. 9.5

  Wij hebben het super ervaren. Mijn partner houdt niet van kamperen. 7 weken geleden zei hij misschien moet ik een glamping proberen. Dus ik gelijk boeken. En jahoor hij vond het fantastisch. Vooral omdat we onze zoon zo zagen genieten.

  September 2022 - v.

 10. 9

  De algemene indruk van ons is dat het een mooie, leuke en gezellig camping is, er is altijd iets te doen voor de kinderen. Wij hebben niet iets wat er nu uit schiet. Een groot pluspunt vonden wij dat wij bij aankomst gelijkt naar onze plek konden rijden en niet eerst naar de receptie hoeft om ons aan te melden. En dat het animatie team langs kwam om kennis te maken. Hierdoor worden de kinderen gelijk bekent met de karakters van de camping. Wij vonden het ook fijn dat wij via de app veel dingen konden regelen.

  September 2022 - K.

 11. 9

  Wij hebben een leuk verblijf bij jullie gehad. Eigenlijk was alles leuk. Maar het allermooiste vonden de kinderen de buiten glijbaan. De animatie was super. Er was veel te doen voor de kinderen.

  August 2022 - Z.

 12. 9.1

  Het was een heerlijke vakantie. Ook de eerste weer voor ons sinds de Coronatijd. Alles was superschoon, ook zelden zo'n net zwembad gezien. Het allerleukste vond mijn zoontje (5 jaar) de animatie. En dat terwijl hij gek is op zwemmen. Hij is inmiddels helemaal Cobus fan. Wij zelf vonden het restaurant en de pizzeria erg fijn. Heel lekker eten en eerlijke prijzen. We hadden "centerparcs" prijzen verwacht bij de eetgelegenheden dus waren blij verrast. Mijn man heeft hier de lekkerste pizza ooit gegeten. Geen idee wat jullie anders doen met het pizzadeeg maar de pizza's waren echt heel erg lekker. Zo lekker dat we voor vertrek nog snel een pizza hebben besteld.

  August 2022 - C.

 13. 9.3

  Het was echt prachtig! Alles goed geregeld voor iederen. TOP!

  August 2022 - V.

 14. 9

  Wij hebben ontzettend genoten! Wat een mooie camping voor jong en oud in ieder opzicht. Ook fijn dat er op ieder veldje een speeltoestel aanwezig is.

  August 2022 - T. E.

 15. 9.8

  Wij hebben het verblijf als heel goed ervaren! Het was helemaal super. De theatershows en Cobus en alle andere figuren. Het animatie team was heel erg goed! Het nieuwe speeltoestel vooraan op het stuufplein, vonden ze heel leuk. Ze hebben er wat uurtjes op gespeeld. Zwembad was ook super! Ook heel netjes en schoon ondanks de drukte, een dikke pluim! Ook heel netjes dat we zo goed werden ontvangen toen Stiefje langs kwam of alles goed was en bij vertrek kwam Berk langs, zo netjes vonden wij dat! En ook nog heel leuk voor de kinderen. Wij hebben gewoon een super leuke vakantie bij jullie gehad!!

  August 2022 - K.