Stuufhoi!

Namens het hele Stuufteam heten wij jullie van harte welkom in Kasteel Uylenburght, jullie fantastische accommodatie voor deze vakantie! Om jullie verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, vinden jullie op deze pagina de gebruiksaanwijzingen van de verschillende apparaten in Kasteel Uylenburght,.

Mochten jullie vragen hebben of aanvullende informatie, stuur ons een e-mail, chat of kom langs in de receptie!

Fijne vakantie!

Koelkast met vriesvakje in de keuken

In de koelkast bevindt zich een draaiknopje met nummers. Draai de knop naar het gewenste nummer, afhankelijk van de temperatuur die jullie voorkeur heeft. In de koelkast zit ook een vriesvakje.

Gasfornuis

Het fornuis telt 5 pitten, waarvan 1 wokpit. Draai de knop van de juiste pit open, hierna gaat de pit aan.

Airco/verwarming

Aan de muur bij de keuken hangt de afstandsbediening voor de airco. Met het gele knopje zet je de airco aan. Met de pijltjesknoppen stel je de gewenste temperatuur in.

Magnetron

Op de magnetron vind je drie knoppen. De onderste is voor het openen van de magnetrondeur. De bovenste draaiknop geeft het aantal minuten aan. Bij de middelste draaiknop kun je de stand aangeven:

Laag

Middel laag

Middel

Middel hoog

Hoog

Afwasmachine

Zet de afwasmachine aan en via de linker 6 knopjes kan je het gewenste programma kiezen. Met de plus en min knop kan je het programma uitstellen/sneller starten. Vaatwastablet toevoegen. Druk op start en sluit de deur goed. Controleer na gebruik altijd het filter op afvalresten en maak deze leeg wanneer dat nodig is.

Veranda

Gelieve de verlichting onder de veranda in de nacht uit te doen. 

 

 
Foto