Kampeerdorp de Zandstuve

Gebruiksaanwijzing Kasteel Uylenburght

Stuufhoi!

Wij heten jullie van harte welkom in Kasteel Uylenburght, jullie fantastische accommodatie voor deze vakantie! Om jullie verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, vinden jullie op deze pagina de gebruiksaanwijzingen van de verschillende apparaten in Kasteel Uylenburght,.

Mochten jullie vragen hebben of aanvullende informatie wensen, neem dan gerust contact met ons op!

Fijne vakantie!

Nespressomachine

Koffie bereiden
Stap 1: Druk op de espresso of lungoknop om de machine aan te zetten. Knippert de lamp? Dan is de machine aan het opwarmen. Knippert de lamp niet? Dan is de machine klaar voor gebruik.
Stap 2: Til de henden volledig omhoog en plaats de capsule.
Stap 3: Sluit de hendel en plaats een kopje onder de koffieuitloop.
Stap 4: Druk op de espresso (40 ml) of lungo (110 ml) knop om te starten. De bereiding zal automatisch stoppen. Wanner je de koffiestroom eerder wilt stoppen of na bereiding langer door wilt gaan, druk dan nogmaals op de gewenste koffieknop.
Stap 5: Verwijder je kopje. Haal de henden omhoog en sluit deze vervolgens weer om ervoor te zorgen dat de capsule in het capsule-opvangbakje belandt.

Let op! Til de hendel nooit op tijdens de bereiding van de koffie. Dit veroorzaakt schade aan de machine. Wanneer je water wilt vullen, moet je eerst het klepje omhoog doen, hierna kun je het hele reservoir eruit halen om te vullen.

Tip! Tijdens het opwarmen van de machine kun je alvast één van beide koffieknopjes indrukken. De koffie begint dan automatisch te stromen wanneer de machine opgewarmd is.

Wist je dat koffiecapsules te koop zijn in de Stuufwinkel? Kijk er gerust eens rond voor ons uitgebreide assortiment! 

Koelkast met vriesvakje in de keuken

In de koelkast bevindt zich een draaiknopje met nummers. Draai de knop naar het gewenste nummer, afhankelijk van de temperatuur die jullie voorkeur heeft. In de koelkast zit ook een vriesvakje.

Gasfornuis

Het fornuis telt 5 pitten, waarvan 1 wokpit. Draai de knop van de juiste pit open, hierna gaat de pit aan.

Airco/verwarming

Aan de muur bij de keuken hangt de afstandsbediening voor de airco. Met het gele knopje zet je de airco aan. Met de pijltjesknoppen stel je de gewenste temperatuur in.

Magnetron

Op de magnetron vind je drie knoppen. De onderste is voor het openen van de magnetrondeur. De bovenste draaiknop geeft het aantal minuten aan. Bij de middelste draaiknop kun je de stand aangeven:

Laag

Middel laag

Middel

Middel hoog

Hoog

Afwasmachine

Zet de afwasmachine aan en via de linker 6 knopjes kan je het gewenste programma kiezen. Met de plus en min knop kan je het programma uitstellen/sneller starten. Vaatwastablet toevoegen. Druk op start en sluit de deur goed. Controleer na gebruik altijd het filter op afvalresten en maak deze leeg wanneer dat nodig is.

Veranda

Gelieve de verlichting onder de veranda in de nacht uit te doen.