1. Kindvriendelijke 5-sterren camping in Hardenberg
  2. Buitenzwembad en subtropisch binnenzwembad
  3. Uitgebreid animatieprogramma

Camping in Hardenberg

Beleef een onvergetelijke vakantie op Kampeerdorp de Zandstuve, de meest kindvriendelijke camping in Hardenberg, Overijssel. Ons 5-sterren Top Camping is een waar paradijs voor gezinnen met kinderen. Jong en oud beleven een ongelooflijk leuke tijd. Kampeerdorp de Zandstuve is namelijk een camping met een buitenzwembad en subtropisch binnenzwembad, diverse speeltuinen en een indoor speeltuin. Het professionele animatieteam verzorgt ook nog eens een gevarieerd programma voor kinderen tot 12 jaar in het voor-, hoog- en naseizoen. En wanneer de kinderen zich vermaken, genieten ouders van hun welverdiende rust en vrijheid. 

Onze camping in Hardenberg beschikt over alle faciliteiten en voorzieningen voor een zeer complete vakantie. De ruime kampeerplekken, sfeervolle accommodaties en stoere glamping-tenten bieden elk wat wils. Naast sport en spel, animatie en recreatie vind je op de Hardenberg camping ook horeca, modern sanitair, Wifi en een enthousiast en gastvrij animatieteam dat gedurende je hele vakantie voor je klaarstaat. De omgeving van Hardenberg is eveneens het ontdekken waard. Wandel of fiets door de natuur van het Vechtdal, of huur een bootje om een tocht over de Vecht te maken. Bezoek een leuke markt, evenement of festival in een van de omliggende dorpen of steden of trakteer de kinderen op een dagje in Avonturenpark Hellendoorn, Slagharen of Wildlands. Er is iedere dag iets nieuws te beleven op onze camping omgeving Hardenberg. 

 
Boek deze camping in Hardenberg
 

Camping in Hardenberg met zwembad

Op warme zomerdagen is niets lekkerder dan een duik nemen in het water. Families met waterratjes brengen de zomervakantie dan ook het liefste door op een camping in Hardenberg met zwembad. Kampeerdorp de Zandstuve heeft niet één zwembad, maar zowel een groot buitenbad als een fantastisch subtropisch binnenbad. Het binnenzwembad beschikt over meerdere baden; een peuterbad, een kleuterbad en diplomabad van 1.40 meter, evenals een supersnelle 50 meter lange glijbaan met lichtringen. Het verwarmde buitenbad bestaat uit een waterspeeltuin voor de kleintjes, een kleuterbad en een diplomabad voor de ervaren zwemmers. Rondom het zwembad ligt een ruim zonneterras met ligbedden waar ouders lekker kunnen ontspannen. 

Waterpret gegarandeerd dus op onze camping in Hardenberg met zwembad. De kinderen beleven geen uren maar dágen plezier in het water. Ook op het droge is genoeg te beleven; in de speeltuinen en op de sportvelden maken ze snel nieuwe vriendjes en het professionele animatieteam zorgt in het voor-, hoog- én naseizoen voor tal van spannende activiteiten. Denk aan speurtochten, theateroptredens, laser gamen en nog veel meer. De groepen zijn verdeeld tussen 0-4 jaar, 5-9 jaar en 10-12 jaar zodat iedereen op zijn eigen niveau en met vriendjes van dezelfde leeftijd kan meespelen. Geniet van de faciliteiten voor jong en oud! Op onze camping omgeving Hardenberg hebben wij aan iedereen gedacht.

Zwembadfaciliteiten

 
  1. Subtropisch binnenzwembad
  2. Verwarmd buitenzwembad
  3. Peuter- en kleuterbad
  4. Diplomabad
  5. Supersnelle 50 meter glijbaan
  6. Waterspeeltuin
  7. Ruim zonneterras met ligbedden
 
 
Boek deze camping in Hardenberg met zwembad

Zwemplezier bij de Zandstuve