Ga erop uit met Hemelvaart

Vier een hemelvaartweekend weg op Stuufeiland samen met het hele gezin! Geniet van alle uitstekende faciliteiten bij De Zandstuve in Hardenberg, de natuur die weer in bloei staat en ontdek alle activiteiten die te doen zijn!

Hemelvaartweekend bij De Zandstuve

Een heerlijk ontbijt of een lekkere brunch, bij Kampeerdorp de Zandstuve vier je Hemelvaart in de mooie omgeving van het Vechtdal. Tijdens Hemelvaart kun je tal van gezellige activiteiten ondernemen of juist lekker genieten van de rust in de omgeving. Bij ons vermaken de kinderen zich met een vol en varierend animatieprogramma! Voor elke leeftijd zijn er leuke en passende activiteiten.

In onze lodges en chalets geniet je van het comfort en de gezellige sfeer. Geniet 's avonds heerlijk met z'n allen van het samen zijn in onze rijk ingerichte accommodaties. Of gezellig kamperen met je gezin tijdens Hemelvaart, want het weer leent zich er vanaf mei zeker voor! En wanneer het weer even niet meezit, dan biedt ons kampeerdorp gelukkig genoeg binnenactiviteiten en gelegenheden om het mindere weer te omzeilen. Bekijk onze binnenspeeltuin, binnenzwembad of ons gezellige restaurant waar onze ervaren kok de lekkerste gerechten voor je bereid. 

✓ Hemelvaart: 21 mei 2020

✓ Hemelvaartweekend: 20 t/m 25 mei 2020

Hemelvaart bij De Zandstuve