Kampeerdorp de Zandstuve
Weekendje weg Hemelvaart

Hemelvaartweekend bij de Zandstuve

Hemels genieten tijdens Hemelvaart

Hemelvaartsdag: de dag die ruimte biedt voor een extra lang weekend weg. Hét ideale moment om er even lekker tussenuit te gaan. En waar kun je beter vakantie vieren dan bij Kampeerdorp de Zandstuve? Of je nu met z'n tweetjes, met het gezin óf met de hele familie tijdens Hemelvaart weg wilt: bij de Zandstuve vermaakt iedereen zich! Geniet van alle faciliteiten die De Zandstuve te bieden heeft en ontdek het natuurrijke en groene Vechtdal waar alles weer in bloei staat. Bij ons vermaken de kinderen zich met een varierend animatieprogramma gericht op de leeftijd tot 11 jaar! Met wie kom jij dit weekend vieren?

🌸 Bekijk ons aanbod tijdens Hemelvaart ⤵

Onze gasten vertellen ⤵

Doe, ontdek & beleef tijdens Hemelvaart

Het Hemelvaartsweekend staat in het teken van gezelligheid, samenzijn en familieplezier. Laat het bij de Zandstuve nou nooit saai zijn! Bekijk samen theatershows, speel Tarzan en Jane in de indoor speeltuin of beleef waterpret in ons subtropisch zwemparadijs. Ons animatieteam staat tijdens het Hemelvaartweekend voor jullie klaar of speel een potje voetbal op ons sportveld. De volwassenen kunnen tussendoor genieten in één van de horecagelegenheden wanneer de kinderen zich vermaken met het animatieteam of in de speeltuinen. Dat is pas genieten!

Onze faciliteiten in het kort: 

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Binnen- en buitenspeeltuinen
  • Animatieprogramma voor kinderen tot 11 jaar
  • Brasserie & loungebar
  • Skelter- en fietsverhuur
  • Musical & theater

Jouw vragen, onze antwoorden

🌸 Welke faciliteiten zijn er tijdens het Hemelvaartweekend?

Ons vakantiepark beschikt over een binnen- én buitenzwembad met spectaculaire glijbanen. De kinderen maken vriendjes bij het animatieteam of klimmen en klauteren bij Cobus Speelkasteel. En na een dag vol plezier kun je genieten van een heerlijk diner bij onze horecagelegenheden. 

🌸 Is het buitenzwembad open tijdens het Hemelvaartweekend?

Zeker! Het verwarmde buitenzwembad is altijd minimaal 25 graden. Dat betekent zelfs op de wat koudere dagen waterpret in het buitenzwembad. Aangrenzend aan het zwembad vind je een heerlijk terras waar je de lekkerste ijsjes kunt bestellen.