Camping with private sanitary utilities

Private sanitary utilities: just as comfortable as your own home!

Enjoy the outdoors during your stay, while having the comfort of your own home. Our campsites Buur 28 t/m 31 provide their own private sanitary utilities that consist out of a private shower, toilet and a washing stand. These have been built in 2015. This means that you won’t have to share your sanitary utilities with other guests.

New private-sanitary in 2019
Starting in 2019, there will be new campsites that have their own private sanitary. These will be built on the grounds Berk and Buur.

Onze campingplaatsen met privé sanitair

 
From
€352

Kampeerplaats met privé sanitair (huisdieren welkom)

Netherlands, Province of Overijssel, Rheeze
71Yes
  • Shower
  • Own water tap
  • water drainage
  • Private sanitary
  • Private bathroom
  • 8 amperes of current
  • Wifi (against payment)
  • View of a play equipment for children
 

Kamperen met privé sanitair

Een kampeerplaats met privé sanitair maakt een vakantie op onze camping extra comfortabel. Maar als gast op onze familiecamping geniet je van nog veel meer voorzieningen. Families met waterratjes beleven een ontzettend leuke tijd in ons verwarmde buitenbad en het subtropisch binnenbad. Wie liever op het droge staat, kan kiezen uit ruim 30 speeltuinen en een indoor speelparadijs. Het professionele animatieteam verzorgt ook iedere dag weer tal van activiteiten voor kinderen van 0-12 jaar. Ook gratis wifi, een supermarkt, horeca en gastvrij personeel dragen bij aan een ontspannen en onbezorgde vakantie. Kamperen met privé sanitair bij Kampeerdorp de Zandstuve, voor een vakantie vol luxe en ontspanning!

 

🚿 Waarover beschik ik precies op een camping met privé sanitair?

Op onze 5-sterren camping in Nederland heb je de mogelijkheid een kampeerplaats met privé sanitair te boeken. Deze sanitairunit bestaat uit een douche, een toilet, een wastafel en aan de buitenkant de mogelijkheid om af te wassen. Groot voordeel is dat je dit niet hoeft te delen met andere campinggasten en veel privacy hebt. 

🐶 Op welke camping met privé sanitair mag mijn hond ook mee?

Bij Kampeerdorp de Zandstuve heb je niet alleen de mogelijkheid te kamperen met privé sanitair, ook kamperen met je hond is bij ons mogelijk. Onze camping met privé sanitair in Overijssel is daardoor de ideale bestemming voor hondenliefhebbers én mensen die op zoek zijn naar een beetje extra luxe. 

🏊 Welke camping in Nederland heeft privé sanitair en beschikt over een zwembad?

In Overijssel, bij Hardenberg, boek je bij Kampeerdorp de Zandstuve een ruime kampeerplaats mét privé sanitair. Daarnaast geniet je niet van één maar meerdere zwembaden. Het tropische binnenzwembad, het verwarmde buitenzwembad, het peuter- en kleuterbad en de glijbanen zorgen voor uren plezier. Een camping met privé sanitair en een zwembad, wat wil je nog meer?

🏕️ Op welke ACSI camping kan ik kamperen met privé sanitair?

Op onze camping in Hardenberg kampeer je voordelig in het laagseizoen als je in het bezit bent van een ACSI CampingCard. Bij Kampeerdorp de Zandstuve heb je de mogelijkheid om een kampeerplaats met privé sanitair te boeken. Tegen een voordelige prijs kampeer je zo met een beetje extra luxe en privacy.

👨‍👩‍👧‍👦 Welke camping met privé sanitair in Nederland is ook geschikt voor kinderen?

Kamperen met privé sanitair is ideaal met (kleine) kinderen, het sanitair is vlakbij en bovendien helemaal voor jullie zelf! Maar ook wat betreft de faciliteiten is Kampeerdorp de Zandstuve de ideale camping voor jullie gezinsvakantie. Van het zwemparadijs tot aan het dagelijkse animatieprogramma, onze kindercamping verveelt nooit!