Relax en enjoy!
Cobus' playground!
Relax en enjoy!
Cobus' playground!
Swimming pool
Discover the mini weeks!
Camping & Glamping of the year!
Caravan for 5 people
Caravan for 5 people
Caravan for 5 people
Caravan for 5 people
Caravan for 5 people
Availability and Price
 

Location

Netherlands, Province of Overijssel, Kampeerdorp de Zandstuve
 

Amenities

 1. 2 bedrooms
 2. 8 amperes of current
 3. cai connection
 4. Own water tap
 5. View of a play equipment for children
 6. water drainage
 7. gas cooker
 1. Chemical toilet
 2. Flat screen TV
 3. gas heater
 4. isolated
 5. Highchair
 6. fridge with freezer
 1. Coffee machine
 2. Microwave
 3. Crockery, cutlery and pans
 4. Garden set
 5. kettle
 6. Wifi (against payment)
 

Description

Do you want to camp but do not have your own caravan? We have even set up the tent for you!

Are you going camping for the first time, but are you not sure whether or not a caravan suits you? Then we have the ideal solution: rent a luxurious touring caravan from us. Spend your vacation in a fully furnished touring caravan, and experience the real feeling of camping!
8.7

11 reviews


 1. 8.3

  Relaxed, leuk team, mooi douchegebouw

  June 2019 -

 2. 9

  Ontzettend leuk! De kinderen hebben zich optimaal vermaakt! De kids waren helemaal weg van de trechterglijbaan.

  June 2019 -

 3. 8.3

  We hebben het verblijf zeer prettig en leuk ervaren. De caravan was tip top en zeer netjes. Ik heb nog nooit zo'n net en mooi sanitair gebouw gezien. Erg leuk dat er ondanks dat het geen vakantie meer was er toch nog volop animatie was voor onze kindjes. Ook zij hebben het super gehad! Erg veel speel voorzieningen overal. Supermarkt is wel erg aan de prijs, maar dat was wel te verwachten.

  May 2019 -

 4. 9.7

  Ja, het was erg leuk. Prima sanitair. De accommodatie was super ruim voor ons gezin met 3 kinderen. En de faciliteiten op de camping waren erg mooi. Kinderen hebben zich prima vermaakt in de binnenspeeltuin, in het zwembad en in het theater.

  May 2019 -

 5. 9

  Alles was leuk!!!

  May 2019 -

 6. 9.4

  Es war sehr schön

  April 2019 -

 7. 7.8

  We hebben het ontzettend naar onze zin gehad ondanks het koude weer.

  April 2019 -

 8. 9.5

  Ons verblijf was super leuk! Ook leuk dat onze oudste zoon 5jr zelf werd aangesproken door de receptioniste. Hij zei nog; ze praten hier ook met kindjes 😉 Het verblijf zelf was erg mooi, ondanks de nog wat frisse temperaturen in de avond hebben we enorm genoten van de rustige avond uurtjes. De technische dienst stond binnen no time op de stoep om de caravan deur te vervangen toen het slot niet goed werkte. 1 tip de gordijnen bij de voor tent waren zeer fijn, maar hierdoor was de tent niet Goed open te ritsen.

  April 2019 -

 9. 8

  Wir fanden unseren Aufenthalt sehr schön!

  April 2019 -

 10. 9.3

  Geweldige verblijf gehad met de familie ook de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt.

  April 2019 -

 11. 8

  Net terug van 11 dgn Zandstuve, en we hebben heimwee! Natuurlijk heel veel geluk gehad met het stralende weer maar echt een geweldige camping waar we enorm genoten hebben. We hadden een 5 persoons tourcaravan (met tent) boven verwachting groot en luxe. Het animatieteam bestaat uit professionele acteurs/zangers! Ongewoon voor een camping! Heel erg leuk. De musicals zijn voor jong en oud geweldig om te zien met alle karakters Cobus, Buur, Berk, Bliz, Bella (niet te vergeten gekke Ans en Frans) die terug komen bij alle acticiteiten. Bewondering voor alle geduldige en lieve (jonge) medewerkers vh animatieteam, het ontbrak de kids aan niks. We zaten vlakbij een nieuw sanitair gebouw met 3 persoons familie douches en een gemeenschappelijke doucheruimte die dienst deed als een soort wasstraat ?? heel handig. Schoonmaak top! Respect voor de hardwerkende dames met deze temperaturen. De Zandstuve:dikke vette aanrader! Misschien tot vlgd jaar! De accommodatie was mooi schoon en voldoende plaats voor je auto en fietsen. Onze 2 meiden 6 en 10 jaar hebben het geweldig naar hun zin gehad met Kobus en het animatie team. Voor de oudste was er Chilz activiteiten van alles voor de 10 tieners. Ook het veldje was erg leuk en gezellig. In de omgeving zit Harderberg leuke stad om naar toe te fietsen. Maar eigenlijk hoef je niet van de camping af.

  August 2018 -