+31 (0)523 26 20 27  info@zandstuve.nl

Toercaravan | 5 personen

 1. Search & Book
 2. Caravan for 5 people
Availability and Price
 

Location

Netherlands, Province of Overijssel, Rheeze
 

Amenities

Camping

 1. Own water tap
 2. water drainage

General

 1. 2 bedrooms
 2. gas heater
 3. isolated
 4. Highchair
 5. Wifi (against payment)

Living area

 1. Flat screen TV

Kitchen

 1. gas cooker
 2. fridge with freezer
 3. Coffee machine
 4. Crockery, cutlery and pans
 5. kettle

Bathroom

 1. Chemical toilet

Outdoors

 1. Garden set
 

Description

Do you want to camp but do not have your own caravan? We have even set up the tent for you!

Are you going camping for the first time, but are you not sure whether or not a caravan suits you? Then we have the ideal solution: rent a luxurious touring caravan from us. Spend your vacation in a fully furnished touring caravan, and experience the real feeling of camping!

53 reviews


 1. 9.4

  Een zeer goede en verzorgde camping, goed onderhouden en schoongehouden. super vriendelijk personeel en een geweldige animatie die ook na de zomervakantie nog aanwezig is!!! We hebben een super vakantie gehad. We zijn goed geholpen met name door de Techische dienst medewerker Eddy!!!! Het thema met aansluiting op alle facetten op de camping. tevens de maatregelen rondom de corona!!!!

  September 2020 -

 2. 8

  Schoon en modern wc douche gebouw. We zijn maar heel kort geweest...

  September 2020 -

 3. 9.3

  Heel erg leuk!! Het was de eerste keer om als alleenstaande moeder met mijn dochter van 2,5 te gaan kamperen. Spannend vooral. En het weer was best regenachtig. Maar wat was het leuk! De caravan was zeer compleet ingericht, schoon, modern. Het pleintje fantastisch voor de kinderen die er waren en ook niet groot. De instructie vooraf was heel heel fijn en het via je auto inchecken echt super super goed! En de voorzieningen op het park waren ook echt veel goed. Super mooi, modern, groot sanitair en zelfs aan de kinderen was gedacht! Het animatieteam deed echt hun best. Veel variatie aan vermaak, Cobus is natuurlijk dé hit, het is ook laagdrempelig. Echt... we hebben genoten..eigenlijk was het te kort... Want als je met een lach en een traan weer naar huis rijdt... weet je dat het goed was.

  September 2020 -

 4. 7.7

  Het was een mooi weekend, alles was goed georganiseerd. Kids vonden jullie glijbanen erg leuk! Ook het speelgelegenheid binnen was erg intrek!

  August 2020 -

 5. 8.6

  Het was erg leuk. Vooral het zwemmen en alles met Cobus.

  August 2020 -

 6. 8.6

  We hebben een Stuversleuke vakantie gehad! Onze tourcaravan was Stuversknus en het veldje waar we stonden heel fijn overzichtelijk met kleine kinderen en ze kinderen hebben heel fijn in de speeltuin gespeeld, daardoor hadden papa en mama ook echt vakantie! Douchegebouw met de kinder- en familiedouches ook heel fijn!

  August 2020 -

 7. 7.8

  Zwembad en speeltuin waren leuk. Sanitair schoon.

  August 2020 -

 8. 9.8

  Wij vonden jullie camping fantastisch! We hebben stuversgoed genoten, het concept is perfect doordacht en jullie personeel professioneel en zeer behulpzaam dank je wel!

  August 2020 -

 9. 8.9

  Hele leuke camping! De kinderen vinden alles leuk erg kindvriendelijk! Het foodtruck festival was ook super leuk verzonnen, was erg lekker en leuk. Het zwembad is erg leuk. De animatie doet t ook super. Overal leuke speel gelegenheden. Personeel is erg attent!

  August 2020 -

 10. 8.4

  De kinderen hebben een superleuke tijd gehad, met name door het dagelijkse animatie programma en door het team wat dit deed. Erg leuk! Het reserveren via de app werkte perfect, ook voor het zwembad. Ondanks de Corona-maatregelen hebben wij dit niet als vervelend ervaren. Eigenlijk juist wel fijn dat het niet zo extreem druk was in het zwembad. Het verblijf in de caravan was erg fijn, net zoals de plek. De speeltuin was zeer geliefd, met name door de nieuwe apparatuur die geplaatst is. Het sanitair is erg fijn, zoals verwacht. Conclusie, wij komen zeker nog eens terug!

  July 2020 -

 11. 8.1

  Erg leuk. De sfeer en gemoedelijkheid en de hygiëne van het sanitair

  July 2020 -

 12. 8.1

  Goed,netjes. De kids vonden stapelbedden leuk, veel ruimte om buiten te spelen

  July 2020 -

 13. 9.1

  Het was een superleuke vakantie. Onze dochter heeft zich fantastisch vermaakt. Zwembad, , vriendinnetjes, theater, f1 kijken

  July 2020 -

 14. 9.2

  Ondanks het typische Nederlandse zomerweer, hebben we twee hele fijne weken gehad! Onze jongens hebben zich prima vermaakt in de speeltuin en met alle activiteiten. Fijn dat er zo veel mogelijk was, ondanks de corona maatregelen. De jongens hebben echt genoten van cobus en zijn vrienden! Echt top gedaan!

  July 2020 -

 15. 9

  Grote, ruime caravan. Schoon! Plek was top. Niet een te groot veld, gezellige mensen tijdens ons verblijf. Dit was onze eerste kennismaking met kamperen! Een erg positieve ervaring.

  July 2020 -

 16. 8.2

  wij hebben ons verblijf als leuk ervaren, het was voor ons de eerste keer kennis maken met het camping leven, wij vonden het fijn dat de caravan kant en klaar aangeboden werd, het heeft ons enthousiast gemaakt om vaker te gaan kamperen

  June 2020 -

 17. 7.7

  Super leuk! We hadden het erg naar ons zin. De kids vonden het zwembad en het indoor speelparadijs erg leuk.

  June 2020 -

 18. 9.1

  Wij hebben een ontzettend leuke vakantie gehad bij de Zandstuve! Het animatieprogramma was echt top! De camping is erg mooi evenals het speelkasteel en het zwembad. Wij komen volgend jaar zeker terug!

  June 2020 -

 19. 7.5

  Het was geweldig. Natuurlijk heeft het weer een grote rol gespeeld, maar ook de camping incl. het personeel en de faciliteiten (ondanks de aangescherpte maatregelen) hebben hierin bijgedragen. Douchen wel een beetje gemist, maar daar waren wij op ingesteld. En wat een heerlijke pizza’s hebben jullie!!! Het allerleukste is de fotoshoot voor mogelijk promotiemateriaal, vlaggenroof en de knutselclub geweest.

  June 2020 -

 20. 9.1

  Wij vonden het heerlijk. Juist na de Corona tijd toen we in en om het huis gekluisterd zaten. We voelen ons heerlijk en veilig op de camping. Jullie hadden alles goed geregeld. Dat we ook nog een uurtje per dag mochten zwemmen was een bonus!

  May 2020 -

 21. 8.6

  Een hele fijne, mooie camping!

  May 2020 -

 22. 8.5

  Wij hebben het erg mooi gehad op de camping. De kinderen hebben zich goed vermaakt. Elke speelveldje is voorzien van een speeltoestel.

  May 2020 -

 23. 9.3

  De carvan was supet netjes en ruime voortent. Alle basis die nodig is was aanwezig. Het recreatieteam vonden we ook erg leuk. Heel fijn dat er zo buiten het seizoen nog zoveel te doen is. En ook het nieuwe toilet gebouw was erg fijn om te gebruiken.

  September 2019 -

 24. 7.7

  In het algemeen: goed. Leuk was: het zwembad, de speeltuinen en Kobus.

  September 2019 -

 25. 9.4

  Wij vonden veel dingen geweldig, de standplaats, het zwembad, de speeltuintjes,het animatieteam, het personeel waren bijzonder vriendelijk. Het toiletgebouw was super, allerlei mogelijkheden.

  August 2019 -

 26. 9.3

  Superschoon, netjes, veel activiteiten voor de kinderen, sanitair schoon en netjes top!!!

  August 2019 -

 27. 9

  Super leuk gehad omdat de kinderen zich volop hebben vermaakt ( ondanks de regen ) Alles super schoon ,zeer kind vriendelijk , Ruime kampeerplekken

  August 2019 -

 28. 8.4

  Leuke animatie voor de kinderen. Er is elke dag wat voor alle kinderen tm 12 jaar wat te doen.

  August 2019 -

 29. 10

  Wij hebben een ontzettende leuke midweek gehad! Kobus vond mij zoontje helemaal te gek.

  August 2019 -

 30. 7.6

  Speeltuin, zwembad, veldjes, goochelaar en theatershows, accommodatie.

  August 2019 -

 31. 8.4

  Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Wij vonden het leuk dat er zoveel te doen was voor de kinderen. Vooral de complimenten voor Buur. Wat is hij ontzettend lief voor de kinderen. Vooral leuk dat je hem.steeds tegenkomt. De ene keer op.dr skelter. Dan weer op het karretje. Was bij de andere " figuren" wat minder

  August 2019 -

 32. 8.6

  Medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam.

  August 2019 -

 33. 8.1

  Zwembad en speeltuintje op ons veld

  August 2019 -

 34. 8.8

  Onze 2e keer op de Zandstuve en weer een fantastische vakantie gehad. Alles zo goed georganiseerd, de mooie accomodatie (tourcaravan), het altijd superschone sanitair, alle uiterst vriendelijke personeel en bovenal: de geweldige animatie de hele vakantie door. Kinderen weer zo genoten maar ook wij hebben weer met bewondering gekeken naar de talentvolle musical cast en de altijd vrolijke gezichten vh animatieteam. Het programma zit precies goed in elkaar, veel afwisseling, niet te veel maar ook niet te weinig. Er wordt hard gewerkt. We vinden de grootte vd camping ook ideaal, niet te groot, dat behoudt de fijne sfeer. Complimenten aan de parkmanager!

  August 2019 -

 35. 8.5

  Zeer goed en gezellig gehad.

  August 2019 -

 36. 8.6

  Alles! Na twee jaar waarbij we wel wat kritiek en feedback hadden.. dit jaar alleen maar genoten.

  July 2019 -

 37. 9

  Super! Alles was top, mooie caravan en prachtige locatie. De kinderen hebben genoten, dus dat is het belangrijkst. Mooi sanitair en het zwembad vonden ze ook erg leuk. Het hele animatie programma is goed opgezet en erg leuk voor de kinderen. Bedankt :-)

  July 2019 -

 38. 8.4

  Het is een super leuke camping, vonden het alleen erg jammer dat we op de dag van aankomst pas na 15 uur gebruik mochten maken van de faciliteiten en bij vertrek na 10 uur niet meer

  July 2019 -

 39. 7.5

  Leuke camping maar te veel op kleinere kinderen gericht voor ons.

  July 2019 -

 40. 9

  In één woord STUUFTASTISCH!!! De tourcaravan was perfect, de animatie top, de opzet op het veld super. Aan werkelijk alles is gedacht, de kids zijn het middelpunt en dat is nu juist wat wij wilden! Vaak krijg je loze beloftes via reclame etc. Maar jullie hebben alles meer dan waar gemaakt!!

  July 2019 -

 41. 9.6

  Es war eine wunderschöne Zeit und für uns die erste Camping Erfahrung. Jetzt wissen wir, dass wir irgendwann mit unserem eigenen Wohnwagen wiederkommen werden.

  July 2019 -

 42. 8.7

  Fijn! Schoon en modern sanitairgebouw! Mooie speeltuintje. Overzichtelijke camping met een mooi zwembad.

  June 2019 -

 43. 8.5

  Vond het een geweldige ervaring. Veldje was prima. Misschien een idee om een soort treintje over het park te laten rijden?

  June 2019 -

 44. 8.3

  Relaxed, leuk team, mooi douchegebouw

  June 2019 -

 45. 9

  Ontzettend leuk! De kinderen hebben zich optimaal vermaakt! De kids waren helemaal weg van de trechterglijbaan.

  June 2019 -

 46. 8.3

  We hebben het verblijf zeer prettig en leuk ervaren. De caravan was tip top en zeer netjes. Ik heb nog nooit zo'n net en mooi sanitair gebouw gezien. Erg leuk dat er ondanks dat het geen vakantie meer was er toch nog volop animatie was voor onze kindjes. Ook zij hebben het super gehad! Erg veel speel voorzieningen overal. Supermarkt is wel erg aan de prijs, maar dat was wel te verwachten.

  May 2019 -

 47. 9.7

  Ja, het was erg leuk. Prima sanitair. De accommodatie was super ruim voor ons gezin met 3 kinderen. En de faciliteiten op de camping waren erg mooi. Kinderen hebben zich prima vermaakt in de binnenspeeltuin, in het zwembad en in het theater.

  May 2019 -

 48. 9

  Alles was leuk!!!

  May 2019 -

 49. 9.4

  Es war sehr schön

  April 2019 -

 50. 7.8

  We hebben het ontzettend naar onze zin gehad ondanks het koude weer.

  April 2019 -

 51. 9.5

  Ons verblijf was super leuk! Ook leuk dat onze oudste zoon 5jr zelf werd aangesproken door de receptioniste. Hij zei nog; ze praten hier ook met kindjes 😉 Het verblijf zelf was erg mooi, ondanks de nog wat frisse temperaturen in de avond hebben we enorm genoten van de rustige avond uurtjes. De technische dienst stond binnen no time op de stoep om de caravan deur te vervangen toen het slot niet goed werkte. 1 tip de gordijnen bij de voor tent waren zeer fijn, maar hierdoor was de tent niet Goed open te ritsen.

  April 2019 -

 52. 8

  Wir fanden unseren Aufenthalt sehr schön!

  April 2019 -

 53. 9.3

  Geweldige verblijf gehad met de familie ook de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt.

  April 2019 -