+31 (0)523 26 20 27  info@zandstuve.nl
Kampeerdorp de Zandstuve
Kampeerdorp de Zandstuve
Kampeerdorp de Zandstuve
Kampeerdorp de Zandstuve
Relax & Enjoy!
Relax & Enjoy!

Caravan for 4 people

 1. Search & Book
 2. Caravan for 4 people
Caravan for 4 people
Caravan for 4 people
Caravan for 4 people
Availability and Price
 

Location

 

Amenities

 1. 2 bedrooms
 2. 8 amperes of current
 3. cai connection
 4. Own water tap
 5. View of a play equipment for children
 6. water drainage
 7. gas cooker
 1. air conditioner
 2. Chemical toilet
 3. Flat screen TV
 4. gas heater
 5. isolated
 6. Highchair
 1. fridge with freezer
 2. Coffee machine
 3. Crockery, cutlery and pans
 4. Garden set
 5. kettle
 6. Wifi (against payment)
 

Description

Do you want to camp but do not have your own caravan? We have even set up the tent for you!

Are you going camping for the first time, but are you not sure whether or not a caravan suits you? Then we have the ideal solution: rent a luxurious touring caravan from us. Spend your vacation in a fully furnished touring caravan, and experience the real feeling of camping!

22 reviews


 1. 8.9

  We hebben een geweldig verblijf gehad. Het was een geweldige camping voor kinderen. Onze dochter heeft van cobus genoten. Ook vonden we de huuraccommodaties zoals de lodges etc ook heel gezellig vormgegeven op een veld. De sanitaire voorzieningen waren ook top! Ga zo door.

  September 2019 -

 2. 8.3

  Wij hebben ons verblijf als zeer prettig ervaren. Er is veel te doen voor de kinderen. Leuk dat er dreumesweken zijn. Huur van caravan is als zeer positief ervaren. Je hoeft deze zelf niet aan te schaffen en kunt nu toch kamperen. Wat voor de kinderen erg leuk is.

  September 2019 -

 3. 8.5

  Super verblijf leuke camping ruim op gezet nieuw sanitair gebouw word netjes bij gehouden top

  September 2019 -

 4. 8.3

  Heel leuk! Gezellige camping. Veel te doen voor onze kids vam 2 en 6 jaar. Toercaravan was ook leuk.

  August 2019 -

 5. 8.1

  Wij, en de kids vooral, hebben een leuk verblijf gehad. Een leuk zwembad en een fijne caravan op een klein veldje waardoor er snel contact was met andere kinderen. Leuke dingen te doen voor de kids.

  August 2019 -

 6. 8.3

  Gezellig veld, leuke animatie, glijbanen in het zwembad waren leuk. Caravan was netjes. Leuk speelkasteel.

  August 2019 -

 7. 9.3

  We vonden het stuufers leuk!!!

  August 2019 -

 8. 8.6

  De stuufmusicale vonden we leuk

  August 2019 -

 9. 8.4

  We hebben het erg leuk gehad in jullie prachtige en ruime toercaravan!

  August 2019 -

 10. 8.1

  Gemoedelijk.

  July 2019 -

 11. 9.6

  We hebben een hele leuke anderhalve week gehad. Het knutselen was leuk en ondanks de hitte was het niet mega-druk in het zwembad.

  July 2019 -

 12. 8.4

  We hebben een super leuke vakantieweek gehad. Vooral de animatie voor mijn dochter van 8 was erg leuk. Iedereen van de animatie was vriendelijk en behulpzaam, een groot compliment daarvoor.

  July 2019 -

 13. 9

  Ons bezoek aan de Zandstuve is enorm goed bevallen. Wat een mooie camping, alles keurig, netjes, schoon en erg vriendelijk personeel. Fantastisch enthousiast animatie team. En wat een prachtige sanitair voorziening! Wij komen zeker nog een keer terug! De voorpret begon al met de 1e post met de aftelkalender. Door alle mails is alles goed voorbereid en wordt je goed in alles meegenomen.

  July 2019 -

 14. 8.4

  Het is een super mooie en goed onderhouden camping. Tourcaravan mooi en alles erop en eraan. Echt heerlijk ook voor onze dochter van 3jaar met al die speelgelegenheden en leuk zwembad. Verder net en nieuw sanitair gebouw met fijn de familie douches. Verder hartelijk ontvangst en duidelijke informatie

  July 2019 -

 15. 8

  Wij hebben het als zeer gastvrij ervaren. Leuke animatie voor de kinderen! De receptie reageert lekker vlot op mailtjes, top! Enige puntje, een inventaris lijst zou erg handig zijn, de receptie heeft me dan ook verkeerd ingelicht over bijv. Droogrek en parasol waardoor ik die overbodig heb meegenomen vanaf thuis.

  July 2019 -

 16. 8.8

  Sehr angenehm

  June 2019 -

 17. 9

  We zouden met eigen caravan van ouders gaan, helaas is die de week ervoor door een windhoos zo ver beschadigd dat we die niet mee konden nemen. Snel kunnen boeken bij een huur caravan. Helaas konden we maar 9 dagen boeken, en hadden we graag 14 dagen geboekt. Geweldig, we hebben echt een vakantie gevoel gehad. Wat kapot was werd na melding direct opgelost. Voorseizoen aangepast op kinderen onder de 5 jaar dus perfect. Kinderen hebben zich prima vermaakt. Heel erg leuk dat ze soms ook spontaan met cobus langs de caravan kwamen rijden. uitleg caravan was er niet. gelukkig was dit dezelfde als mijn ouders dus we kende hem. Heerlijk gegeten van de steak on stone tot patat en ijs.

  June 2019 -

 18. 9.5

  Es war alles sehr schön

  June 2019 -

 19. 9

  Goed georganiseerd en leuk opgezet. Alleen koelkast caravan te klein.

  June 2019 -

 20. 9.3

  Onze kids van 2 en 5 hebben weer genoten van het animatie team en het speelkasteel. Verder lekker gespeeld in de speeltuintjes. Verder is de toercaravan prima bevallen.

  May 2019 -

 21. 8.8

  Wij hebben ons verblijf als prettig ervaren en zeker voor herhaling vatbaar. Positief: Op elk veldje een speelplek. Het animatieprogramma. Het zwembad. Het indoorspeelgedeelte. De voorstelling. Het mooie sanitairgebouw

  May 2019 -

 22. 8.3

  Zeer goed ervaren. Toilet ruimte altijd netjes. Diverse activiteiten voor elk kind wat wils. Super mooi weer gehad. Accommodatie had lekkage en preventief al tegemoetkoming ontvangen, service.

  April 2019 -